1* ADVENT

Kuvailin tänään ystävien lapsia joulukorttikuvaa varten… vaativa laji ainakin näillä aloittelijan vehkeillä. Toivottavasti edes muutama onnistui! Muuten ajattelin, että pidetään rauhallinen päivä eli tiedossa on ainakin monta pellillistä piparkakkuja. Taitaa olla jo kuudes vuosi, kun teen niitä mummon ohjeella, perinteet perinteet! Hyasintitkin ovat auenneet juuri sopivasti ja tuoksuvat huumaavan hyvältä! Leppoisaa ensimmäistä adventtia kaikille!

 

Today we are making dozens of ginger biscuits after my grandmas recipe as it has been a tradition of mine over six years. The taste is so unique, so I have to have them every year! This afternoon I also arranged a small photoshoot with my friends and their kids, I hope the pics are fine so they get their x-mas cards! Not that easy for a beginner with no pro equipments… 🙂 But now to the biscuits – have a nice 1. Advent!

0 thoughts on “1* ADVENT

 • Reply Ne-Na 27/11/2011 at 17:07

  Mistä löysit valkosia hyasintteja? Kävin eilen Plantsusta kattoo eikä siellä ollu, nii en jaksanu lähtiä muualta metsästämään.

 • Reply Heidi 27/11/2011 at 17:28

  Söpösiä andventtikuvia. On sitten ihana tuo vihreän, valkoisen ja mustan yhdistelmä, me like ♥

 • Reply maiju 27/11/2011 at 17:55

  Ne-na nämä on Plantagenista, ostin tällä viikolla olisko ollu torstaina. Kato käyny sen jälkeen..?

 • Reply Nonna 27/11/2011 at 18:30

  Kaunista! Mulla on myös kolme hyasinttia rinnakkain…

Leave a Reply

Your email address will not be published.