CERAMICS FOR CHRISTMAS

Hei! Mitä teille kuuluu? Täällä päivät kuluvat Elämäni murmelina -tyylillä uusien identtisten aamujen vaihtuessa hämyisiin kynttilänvalon täyttämiin iltoihin. Olen hiljalleen aloittanut kodin joulukoristelun ensin lisäämällä valoja sisälle ja ulos, ja nyt myös muita koristeita on ilmaantunut tasoille ja ikkunoille – pieniä puisia kuusia, paperikoristeita ja muutama hyasinttikin. Koti tuntuu runsaalta, mutta samaan aikaan ihanalta, kun se alkaa hiljalleen kerrostua – joulua varten hankin oikeastaan enää kuusen, leikkoamarylliksiä sekä muita kukkia.

Keramiikkakurssin jatkuminen kerran viikossa torstaisin on pitänyt päätä kasassa ja tänä vuonna innostuin tekemään myös pari jouluista juttua. Syntyi iso tarjoilukulho, jonka keskellä on paikka kynttilälle sekä piparkakkumuoteilla tehtyjä kuusenkoristeita. Tein jokaiselle perheenjäsenelle omalla nimikirjaimella merkityn joulusukan sekä parven lintuja eri väreissä. Pilkkukuume jatkuu edelleen ja mielestäni kulhon marjapuuronsävyinen itse sekoittamani lasitus onnistui erityisen hyvin. Tähän on kiva laittaa tarjolle hedelmien lisäksi vaikka pähkinöitä tai karkkeja.

Olen koko syksyn etsinyt kirppikseltä kivoja kankaita, joista voisin ommella salusiiniverhot keittiöön. Sellaisia ei ole tullut vastaan, kunnes yhtäkkiä lamppu syttyi mun päässä – HM Homen keittiöpyyhkeessä oli juuri oikea punaisen sävy sekä raikas raitakuosi, jota edelleen fanitan hulluna! Niinpä kävin ostamassa niitä kaksi kappaletta (4,95 €/kpl), pujotin kiinnitysvaijerin valmiiseen kujaan ja jouluverhot olivat valmiit ilman minkäänlaista ompelua! Jätin ripustuslenkitkin paikoilleen, joten nämä käy edelleen myös keittiöpyyhkeiksi, jos myöhemmin kyllästyttää. Easter bunny curtains next!? 😀

Lopuksi haluan jakaa vielä timanttisen joulumusiikkivinkin eli kannattaa esimerkiksi Spotifysta etsiä käsiin Dean Martinin A Winter Romance -levy. Deanin ääni on samettisen pehmeä ja biisit rauhallisia, mutta silti svengaavia ja ihanan klassisia. Mun omia suosikkeja ovat esimerkiksi Canadian Sunset ja Baby It´s Cold Outside. Tulee jotenkin ajaton ja toiveikas fiilis – ehkä tästä kaikesta selvitään ja joulusta tulee ihan ok.

2 thoughts on “CERAMICS FOR CHRISTMAS

  • Reply Katri Reijonen 01/12/2020 at 08:04

    Hei, en oikein saa selvää tuosta verhovaijerista kuvien perusteella. Mistä olet sen ostanut, onko se sitä ihan perinteistä valkoista muovipäällysteistä, joka kiinnittyy silmukkaruuveillä seinään/karmiin?

    • Reply maiju 06/12/2020 at 20:27

      Hei, joo se on juuri sitä, mitä kuvailit eli myydään metritavarana ja kiinnitys silmukkaruuveilla. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.