A PAIR OF CHAIRS

Hei! Viikonloppu oli vähän liiankin täynnä ohjelmaa pojan joukkueen myyjäisistä kaverin 40 v. juhliin eli viikonloppu meni tällä kertaa tosi nopeasti. Sunnuntaina saatiin onneksi ottaa hieman rennommin ja ehdittiin paikalliseen pihakirppistapahtumaan (Böle loppisrace). Näitä eri asuinalueiden järjestämiä Loppisrace-tapahtumia on nyt ollut tosi kivasti lähes joka viikonloppu ja itse tykkään, että niissä yhdistyy ulkoilu ja kirppislöytöjen tekeminen aivan parhaalla tavalla! Samalla myös tutustuu vähän tuntemattomampiin asuinalueisiin ja pääsee kurkkaamaan erilaisiin pihoihin ja puutarhoihin – huippuinspiroivaa sekin!

Tein lapsille muutamia hyviä vaatelöytöjä, mutta muuta kiinnostavaa ei ensimmäiseen pariin tuntiin sisältynyt. Olimme jo lähdössä kotiin, kun päätin ajaa vielä yhden kadunpätkän kautta. Meillä ei ollut alueen karttaa, joten suunnistimme ainoastaan pihakirppiksen merkiksi laitettujen ilmapallojen avulla. Kun lähestyimme viimeistä pihaa, näin jo kaukaa, että sen perällä oli aivan ihanat valkoiset käsinojalliset tuolit. Eka ajatus oli, että ne ovat varmaankin kalliit, koska olivat edelleen myymättä ja pihassa kierteli paljon ihmisiä. Olin siis todella yllättynyt, kun myyjä ilmoitti hinnaksi 15 euroa kappaleelta!

Asiaa ei tarvinnut sen enempää pohtia vaan kaupat syntyivät samantien. Vasta kotona tutkin tuoleja tarkemmin ja totesin ne jonkun taitavan puusepän käsin valmistamiksi – kaikki liitokset ja yksityiskohdat on tehty tosi huolellisesti ja tuolit ovat täysin tukevat. Harmi ettei pohjasta paljastunut sen enempää tietoa, esimerkiksi tekijän nimmaria. Nämä tuolit ovat kirkkaasti mun paras löytö pitkään aikaan!

Olen yleensä sitä mieltä, että kirppikseltäkään ei kannata ostaa, jos ei tiedä mitä tavaralla myöhemmin tekee tai mihin sen laittaa. Vain uniikit ja harvinaiset kalusteet ovat siinä poikkeus! En siis ostohetkellä tiennyt, mihin nämä sijoittaisin, mutta onneksi mahdollisuuksia on monta – kotiin, kanalaan tai mökille. Tai ehkä unelmien lasikuistille seuraavaan kotiin? Sinne nämä ovat täydelliset, vaikka aikajana on kymmenen vuoden päässä. Tilaisuutta ei vain voinut jättää käyttämättä! 🙂

4 thoughts on “A PAIR OF CHAIRS

 • Reply Laurie A Matzko 26/09/2020 at 04:03

  Your photos are beautiful. Is there a way for me to read this in English?

  • Reply maiju 27/09/2020 at 16:49

   Hi, thank you! I´ve been looking for a good translator-plugin, but it´s still “under construction”…

 • Reply Marianne Vila 14/11/2020 at 22:12

  Ihana koti, Maiju! Onnittelut kauniista tuoleistasi!

  • Reply maiju 16/11/2020 at 15:36

   Kiitos paljon Marianne, nämä oli kyllä kesän paras löytö! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *