LAST OF SUMMER

Hei! Viikonloppuna juhlistettiin kesän ja mökkikauden päättymistä täällä saaristossa. Tämä viikonloppu on ehkä kesän tunnelmallisin, kun kymmenillä mökeillä sytytetään pimeän tullen ulkotulia ja -valoja ja saaristo täyttyy juhlivien ihmisten äänistä. Myös raketit kuuluvat asiaan, tosin niitä pitäisi ampua vain mökeillä saaristossa. Aina ja Paavolla oli jännää, kun pääsivät pimeällä veneajelulle katsomaan raketteja ja hienosti valaistuja mökkirantoja.

Muuten elokuu on tuntunut jotenkin ekstra pitkältä, varmaankin kun siihen on liittynyt tytön koulunaloitus, omien etätöiden käynnistyminen täydellä teholla sekä “uuden normaalin” opettelu. Paavokin oli pois koulusta kokonaisen yhden viikon kurkkukivun ja nuhan takia. Testi osoitti kuitenkin onneksi negatiivista.

Itse olen ollut jotenkin tosi levoton koko elokuun – pää olisi täynnä inspistä ja ideoita, mutta kaikki edistyy niin hitaasti, että en malttaisi jaksaa odottaa! Nyt on vahva fiilis, että haluan vihdoin saada asioita eteen päin täällä kotona. Suunnitelmissa on ainakin kahden kiinteän koko seinän pituisen kirjahyllyn rakentaminen, Theon huoneen tapetointi sekä työhuoneen muuttaminen mukavaksi TV-huoneeksi. Sormet suorastaan syyhyävät päästä aloittamaan! Näiden asioiden tiimoilta syksy tuntuu ihan kivalta ajatukselta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.