SUMMER GARDEN BOUQUET

Hei! Innostuin pitkästä aikaa kuvailemaan, kun puutarhasta kertyi maljakkoon kuin varkain muutama oksa ja kukka ihan sen mukaan, mitä sattui löytymään. Tätä alkukesän kauneutta ei voi edes tajuta, niin ihanalta se tuntuu! Meidän pihassa on aika vaatimattomasti kukkia ja istutuksia, mutta yksi mitä eniten odotan on idänunikkojen kukinta. Se tapahtuu aina alkukesästä siihen aikaan, kun puut ja pensaat ovat puhjenneet kunnolla lehteen ja koko pihan ympäröi mahtava vehreys! Liitän tän hetken aina siihen, kun kolmisen vuotta sitten koettiin kevääntulo meidän omassa pihassa ensimmäistä kertaa – oli niin maagista ja jännittävää seurata, mitä kaikkea penkeistä nousee!

Idänunikossa viehättää sen varren kiemurainen muoto sekä muhkea kerroksellinen kukka, joka hehkuu tosi kauniissa oranssipunaisessa sävyssä. Sen kaveriksi sopii valkoinen ja keltainen – nuo samat sävyt, joiden yhdistelmästä tykkään tällä hetkellä tosi paljon muutenkin. Vihreä Kanala toimi hyvänä taustana kimpulle, sillä vastaväreinä punainen ja vihreä tietysti voimistavat toisiaan! Nyt tuntuu kyllä niin kesältä, että en ehkä kestä! Nautitaan siis! 🙂


idänunikko maiju saw kanala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *