SPRING INSPIRATION

Hei! Neljäs etätyöviikko alkaa huomenna – miten voi yhtä aikaa tuntua, että aika on mennyt tosi hitaasti mutta toisaalta myös nopeasti? Ehkä se johtuu vaihtelun puutteesta eli päivät toistuvat aika samanlaisina oli sitten arkipäivä tai viikonloppu. Kevään tulo helpottaa asiaa todella paljon, valoisuus ja pieni kotona touhuaminen pitävät mielen pirteänä. Myös oma piha on ollut suuri pelastus, sillä sinnekin olemme keksineet uuden projektin. Vanhasta viisitoista neliöisestä kanalasta on purettu vanha lattia sekä kaikki muu ylimääräinen. Samoin sen kyljessä ollut laho ulkotarha on purettu kokonaan. Tilalle suunnittelemme pientä terassia sekä sisätiloihin lattiaa ja seinien panelointia. Tulossa on siis mukava kesähuone, jossa voi halutessaan vaikka nukkua tai muuten vain viettää aikaa. Fiilistelen jo mukavaa kesäillan hengailua ja kortin peluuta pienessä mökissä!

Vielä ei ole selkeää suunnitelmaa, mitä kanalaan tulee ja kotona muutenkin seisoo sisustusjutut vähän paikoillaan. Se ei tietenkään tarkoita, että ideat olisivat loppu – päinvastoin inspiskansio alkaa jo pahasti pursuilla! Niinpä ajattelin jakaa muutamia mua kiinnostavia juttuja tännekin, sillä osa kuvista on vain liian ihania ihaliltavaksi yksikseen! Ekana on ehkä Pääsiäisen kaunein kuva, joka on ruotsalaisen keittiövalmistajan Kitchen and Beyondin. Rakastan tässä kuvissa tapettia sekä reippaita värejä, jotka aivan nerokkaalla tavalla mätsäävät yhteen!


Image / Kitchen and Beyond

 

Image / @minafinafyndNäissä seuraavissa kuvissa on puolestaan ihana keväinen tunnelma, kauniita kirppislöytöjä sekä mukava rentous, joka luo kodikkaan tunnelman. Kannattaa klikata tähän ruotsalaiseen Instagram-profiiliin ihastelemaan lisää!

Image / @tat.london

Image / @societyofwanderersOkei ruudut. Puhutaanko hetki ruuduista? Sekä raidat että ruudut ovat tällä hetkellä yksi mua eniten kiinnostavimmista kuvioista tekstiileissä oli kyse sitten pöytäliinoista, sohvan päällisistä tai oikeastaan ihan mistä vain! Värienkin suhteen olen kaikkiruokainen eli käy sekä vihreät, keltainen, punainen ja sininen!


Image / @tat.london

Image / @cupboardsandgoods


Värit. Ne kiehtovat yhä enemmän niin, että sormia aivan syyhyttää valinnanvaikeus! Hyvin pian on pakko tarttua taas sutiin ja uudistaa pari vanhaa kalustetta raikkaalla sävyllä. Ja kanalaankin valitsen ehdottomasti jotain muuta kuin turvallista valkoista. Loppuun vielä kuva neljävuotiaasta Teukasta, jonka synttäreitä juhlittiin missäs muuten kuin omalla porukalla kotona.Mikä teitä inspiroi tänä keväänä?

2 thoughts on “SPRING INSPIRATION

  • Reply Marketta 29/04/2020 at 12:57

    Ihania yksityiskohtia ja väriyhdistelmiä kyllä noissa postauksen kuvissa! Kevät ja valon määrän lisääntyminen inspiroivat. Raikas luonnon puskema uusi vihreä on ehdottomasti niitä kevään värejä, joihin en ikinä kyllästy.

    • Reply maiju 02/05/2020 at 10:57

      Aivan samat ajatukset, totta joka sana! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *