SPRING FLOWERS IN THE BEDROOM

Kaupallinen yhteistyö Vallila

Hei! Tänne Vaasan seudulle saatiin viikko sitten reilu lumikerros, joka nyt hiljalleen on sulamassa pois. Yöpakkasten vuoksi maisema on siis edelleen melko talvinen, mutta valon määrästä sen huomaa – kevät on väistämättä tulossa! Se tietää aina lisäpuhtia sisustusinspikseen etenkin, kun aurinko paljastaa karusti puunausta kaipaavat nurkat. Mä käärin tänään lauantaina hihat ja aloitin yläkerran raivaamisella. Imurointia, pintojen pyyhintää, lasten lelujen lajittelua ja tekstiilien päivitystä. Erityisesti jälkimmäinen tuntuu hyvältä, kun sain napata narulta käyttöönottopesusta tulleet Vallilan ihanan sileät Zaida-pussilakanat! Niiden avulla makkariin syntyi juuri näitä kahta vuodenaikaa – talvea ja kevättä – yhdistävä raikas petaus!


Vallila ZaidaVallila Zaida Vallila Zaida

Tapettikuume vaivaa mua edelleen, mutta näiden pussilakanoiden myötä muuten simppeli makkari päivittyi kivasti värillä ja suurella kuviolla. Zaidaa löytyy kahdessa värissä – tällä liilalla pohjalla sekä mustavalkoisena. Materiaali on 100 % puuvillaa – molemmat näkyvät olevan nyt alessakin. Olen yhä enemmän siirtynyt puuvillaisten pussilakanoiden käyttäjäksi muutenkin, koska ne tuntuvat paljon sileämmiltä kuin pellavaiset. Raikkaan petauksen lisäksi kävin läpi meidän pyyhekaappia ja poistin sieltä kaikki koppuraksi käytetyt vanhat pyyhkeet. Niiden elämä jatkuu pieneksi leikattuina rätteinä ulkohommissa. Vallilalta on tullut tänä vuonna hauskat Keksi-nimeä kantavat pyyhkeet, joista kuvissa on pienemmät käsipyyhkeet. Tosi piristävä väriyhdistelmä! Isot ja muhkeat kylpypyyhkeet ovat puolestaan Marmori-nimiset. Jostain syystä sininen puhuttelee nyt pyyhkeissäkin.


Vallila Marmori

Vaikka vasta on lauantai, tuntuu ettei perusviikonlopussa ehdi tehdä oikein mitään! Mielessä olisi kaikenlaisia suunnitelmia ja sisustushaaveita, joista osaa olisi mahtava päästä edistämään jo nyt ja osaa vasta kesällä. Täytyy ehkä tehdä kaikista asioista lista, jotta näkee mihin niistä kannattaa panostaa. En halua kesälle kovin montaa juttua, jotta aikaa jää kunnolla myös rentoutumiseen ja lomailuun. Mutta johonkin tätä sormien syyhyämistä ja levottomuutta täytyy saada purettua! Tälle illalle jäljellä on enää kivoja juttuja, kun saadaan ystäviä kylään ja mikäs se mukavampaa kuin hiipiä yöllä näiden lakanoiden väliin!New bedding from Finnish Vallila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *