DIY WINDOW SHELF

Hei! Ajattelin kurkata vielä äkkiä tänne ennen saunaan menoa. Oli vähän harmaa päivä, mutta sain kuin sainkin pari kuvaa taltioitua keittiöstä ja parista uudesta jutusta siellä. Olen aina välillä haaveillut kapeasta ikkunan eteen tulevasta hyllystä, joka toimisi kivana paikkana yrteille ja satunnaiselle keittiötavaroille. Sopiva hylly on odottanut valmiina kellarissa, joten sen kaveriksi pätkäisin nopeasti pienet kannattimet, jotka maalasin valkoiseksi. Hylly on aiemmin ollut täällä keittiössä, mutta ikkunan päällä. Leveämpien karmilistojen vuoksi sen pituus ei kuitenkaan sinne enää riittänyt eli nyt se sai hyvää uusiokäyttöä tällä uudella tavalla.


green kitchengreen kitchen

Keittiöön on löytänyt tiensä myös vanha kukka-aiheinen taulu, jonka ostin kahdella eurolla tällä viikolla SPR:n kirppikseltä. Eli halvaksi tuli pienet piristykset tällä kertaa!


green kitchen

Hi! Did a little DIY today by adding a narrow shelf in front of the kitchen window. This has been long on my list, so I´m happy it´s here now! I also added an old painting, which I found for two euros this week. Small things can make a big difference sometimes!

2 thoughts on “DIY WINDOW SHELF

  • Reply Tiia 11/02/2020 at 11:46

    Hei tollanen ikkunalautahan on tosi kiva! Mun pitäis varmaan kanssa kehitellä jonkinlainen että sais yrtit kissojen ulottumattomiin 🙂 Kaunis koti ja kaunis blogi sulla!

    • Reply maiju 13/02/2020 at 12:06

      Kiitti! Se on kyllä kiva yksityiskohta, jos ikkunaa ei tarvitse saada jatkuvasti avattua. Meillä on keittiössä toinen ikkuna, jonka pystyy avaamaan. Kiitos paljon kommentista! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *