MENU DANCING PENDANT

Kaupallinen yhteistyö Valaisinmestari


Hei! Kenellekään ei varnasti tule uutena tietona, että olen parantumaton valaisinhullu. Jos pitäisi antaa yksi vinkki persoonallisen sisustuksen rakentamiseksi, niin sanoisin, että panosta kauniiseen ja näyttävään valaisimeen. Yksi oma valaisinhaaveeni toteutui tämän Valaisinmestarin yhteistyön myötä, kun ruokailutilan ilme täydentyi Menun jo muutaman vuoden vanhalla Dancing-kattovalaisimella. Dancingin halkaisija on hulppeat 95 cm ja muoto kauniin veistoksellinen. Olen tällä hetkellä todella tykästynyt kaikenlaisiin vekkeihin ja laskostettuisiin muotoihin, joten tämä valaisin ei omiin silmiini voisi olla enää täydellisempi! Myös sen materiaali ilahduttaa, sillä huopamainen kupu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista! Dancing Pendant löytyy Valaisinmestarin valikoimasta täältä (sekin on muuten nyt alessa).
Dancing on saanut nimensä laskostetusta mekosta sen hulmutessa tanssijan mukana. Omaan silmään se on samaan aikaan klassinen ja moderni sekä toisaalta näyttävä olematta kuitenkaan liian hallitseva. Meillähän on ihan normaali seinäkorkeus, mutta Dancing ei silti syö koko tilaa – ehkä juuri muoto tekee siitä ilmavan? Meillä valaisin toimii himmentimellä eli tykkään siitä, kun voimakkuutta pystyy säätämään. Tämä olisi ideaalitilanne oikeastaan kaikissa valaisimissa. Ruokapöydällä olevat keramiikkakulhot tein nyt syksyllä keramiikkakurssilla – nyt niiden muoto peilaa hyvin valaisinta, vaikka tämä on ihan puhdas sattuma.


 

Valaisinmestarilla on joulun jälkeen käynnissä suuri design-valaisimien ale, jossa on useita eri merkkejä. Omiin silmiini osui etenkin Gubin kauniit messiniyksityiskohdilla höystetyt Paavo Tynell -mallit, joista kaikista on nyt hyvät alennukset. Ne, jos mitkä ovat hyvä todiste siitä, että kaunis ja hyvin suunniteltu valaisin kestää aikaa ja trendien vaihtelua ja jopa vain paranee vanhetessaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *