CHRISTMAS FEELINGS WITH KARTO X VALLILA

Kaupallinen yhteistyö Vallila X Karto


Hei! Voi tätä ajankulua – kohta on joulu ja jo toinen tässä kodissa! Viime vuonna keittiö oli kesken ja kaaoksessa, mutta tänä vuonna ei mikään projekti ole remontissa, vaikka kaikenlaista on tullutkin puuhailtua. Kerron niistä myöhemmin lisää, mutta ennen sitä fiilistellään vähän tulevaa joulua. Sain nimittäin mukavan tehtävän valita Vallilan tuotteista kolme pehmeää pakettia annettavaksi kolmelle lahjansaajalle. Vallila on pitkänlinjan kotimainen yritys, jonka valikoimassa on kaikkea hyödyllistä ja sen myötä myös omiin kulutusvalintoihini sopivia tuotteita, jotka käyvät hyvin myös lahjoiksi. Jouluvalikoimasta löytyy tuotteita erityisesti kahdessa pääsävyssä – punaisessa ja hopeassa.
 Ensimmäisen kuvan muhkeat Marmori-kylpypyyhkeet ovat valinta siskolleni, jonka veikkaan kaipaavan päivitystä pyyherintamalla. Pyyhkeitä ei ehkä tule aina itse niin aktiivisesti hankittua, mutta uusi laadukas pyyhe on taatusti ilahduttava joululahja. Kesällä rannalla nämä vihreät ovat varmasti ihanat! Samaan osoitteeseen eli ekaluokkalaiselle kummitytölleni valitsin puolestaan näyttävän Glamour-pussilakanasetin ihan siitäkin syystä, että lapsikin arvostaa kutsuvaa petiä! Ekaluokkalaisen huoneeseen ne tuovat myös kivasti näyttävää ilmettä. Kolmannen pehmeän paketin saaja löytyy sen sijaan vielä lähempää eli se tulee meidän Ainalle. Halaus-torkkupeiton puuterinen sävy sopii ihanasti Ainan huoneeseen ja on materiaaliltaan pumpulisen pehmeä – 75 % puuvillaa ja 25 % kierrätyspolyesteriä. Tämä saa multa todella ison suosituksen!
Lahjan kaunis paketointi on mun mielestä yhtä tärkeä osa lahjan antamista kuin sen sisältökin. Siihen sisältyy ajatusta ja välittämistä lahjansaajaa kohtaan. Tässä kuvaan tulevat perinteisen perheyrityksen Karton paperi- ja lahjatuotteet. Instan puolella hehkutinkin jo Karton uutta biohajoavaa lahjanarua, joka on laadultaan jotain ennenkokematonta – sen pinta on kauniin matta ja naru todella kestävää! Lisäksi siinä on tosi kauniit sävyt. Muovisten lahjanarujen aikakausi saa tulla nyt kerralla päätökseen, sillä Karton lahjanarun biohajoavuus on niin iso plussa. Narujen lisäksi Karto valmistaa joulua ajatellen kortteja, lahjapapereita sekä lahjakasseja. Viininpunaisiin tukeviin lahjakasseihin on helppo pakata joulukukka tai muu pieni tuominen, joka ei vaadi sen kummempaa pakkaamista. Kartoa on saatavilla etenkin Citymarketeista, Tokmannilta sekä Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Lopuksi vielä pieni askarteluvinkki, jonka avulla kauniit lahjapaperit voi hyödyntää kestävällä tavalla. Helppo paperienkeli syntyy, kun leikkaat paperista suorakaiteen muotoisen palan ja taittelet sen pitkältä sivulta aaltomaiseksi. Sen jälkeen paperi taivutetaan keskeltä kahtia. Toista sama vielä pienemmällä paperipalalla, taita keskeltä kahtia ja yhdistä isomman kanssa. Tämän jälkeen palat sidotaan yhteen narulla. Levitä pienemmän paperin taitoksia enkelin siiviksi ja ripusta roikkumaan. Siinä se!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *