LITTLE MIRROR CABINET

Hei! Moniko on kuullut sen sanonnan, että eteinen on kodin “käyntikortti”? Ajatus on ihana ja tiedän itsekin millaista on astua johonkin upeaan kotiin, jossa jo eteinen kertoo kodin tarinaa! Meillä on ovea avatessa vastassa vähintään kymmenen paria kenkiä sikinsokin, lasten leluja, takkeja, reppuja, ja päälle vielä hyvin usein remonttikamaa. Se lapsiperheen tavallinen näky. Eteisestä, kun astutaan kolme porrasta ylöspäin tullaan pienelle tasanteelle, josta lähtee raput yläkertaan sekä pääsee peremmälle isompaan halliin ja sieltä keittiöön ja ruokailutilaan. Vähän sokkeloista siis, mutta sisustajalle ihan jees, sillä näitä pystyy pienesti sisustelamaankin, vaikka mitään isompaan huonekalua ei sentään mahdu.
Pienen tasanteen kalustukseksi sopii lähinnä kapea kaappi, jota olen etsinyt välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisesti. Ja vihdoin tärppäsi, kun näin facebookin marketplacella tämän tumman kaunottaren, jossa on hauska pikkuruinen peili. Ryntäsin samalta istumalta hakemaan mitan, jolla tarkistin kaapin kohdan ja se sopi! Kaappi löysi paikkansa kerralla ja on juuri sellainen kiva yksityiskohta, johon voin kiinnittää katseen ulko-ovea avatessa. Sotkuihinhan se ei auttanut, mutta nyt on sentään yksi nätti asia kotiin tullessa ;). Omasta pihasta poimitut kevään ensimmäiset kukat ovat toinen iso plussa – päärynäpuu kukkiin aivan uskomattoman kauniisti eli pakko oli napata pari oksaa sisällekin! Mukavaa viikonloppua!A little vintage cabinet with a tiny mirror has found it´s way to our hallway. I think it´s very charming and fills nicely this otherwise very empty space, that is mostly for walking through. I´m pleased to have something beautiful waiting for me, when coming home, cause before it´s been only shoes, backbags, toys and other random stuff laying around. 🙂

6 thoughts on “LITTLE MIRROR CABINET

 • Reply Jutta 12/06/2019 at 14:08

  Hei, eteisen ja olohuoneen maalaus odottaa näin loman alkajaisiksi. Sopivaa sävyä netistä etsiessäni, ajauduin sinun blogiisi — ja mikä ihanuus tämä onkaan. <3
  Nopealla selauksella en löytänyt tätä eteisen harmaan sävyä. Olisi sopiva meidän kuistille/eteiseen. Mikähän mahtaa olla sävy?

  • Reply maiju 13/06/2019 at 11:45

   Kiitos ihanasta kommentista! Tämä eteisen sävy on meillä yleissävy monissa huoneissa (myös makkarissa) ja se on todella kaunis aavistuksen vihertävä harmaa. Valkoiset listat esimerkiksi erottuvat tosi kivasti sitä vasten. Sävy on Jotunin “Tidlös”, suosittelen lämpimästi! 🙂

   • Reply Jutta 13/06/2019 at 13:49

    Kiitos. Noita Jotunin maaleja ei ilmeisesti saa Suomesta (ehkä tilaamalla?). Osaatko sanoa mikä olisi vastaava sävy esim. Tikkurilan Pro Grey paletissa? Täytyy alkaa vertailemaan sävyjä. 🙂

    • Reply maiju 19/06/2019 at 09:43

     Hei, joo niitä ei myydä Suomessa. Olen itse sävyttänyt Jotunin sävyjä kotimaisiin maaleihin ja lopputulos on ollut aina hyvä! Jotunin sävykoodit löytyvät googlaamalla! 🙂

 • Reply Rikke 05/08/2019 at 14:21

  I know this post is a bit old, but trying anyway; what is the name of the wall color? My Finnish is poor 😁 I am able to find the words “Jotunin Tidlös” in comments above, but when I google Timeless, it appears to be a more beige tone, and not gray. Saw on instagram you mentioned a color called S 1002-Y somewhere (which I think is the same as Tidlös), but that also appear beigeish: https://www.jotun.com/ww/en/b2b/colours/exterior/1100000112401792_Exterior.aspx
  Mayby its just my screen lighting?

  I am so in love with your style, it’s great! I am finding inspiration for my new home, and despite having a quite comprehensive pinterest-collection, my moodboard is almost completely filled with your photos 😅

  • Reply maiju 02/12/2019 at 10:05

   Oh, I just saw this question, so I´m very sorry about the late answer! The wall colour is really Tidlös from Jotun. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *