PEONY TULIPS IN THE NEW KITCHEN

Hei ja Ihanaa Pääsiäistä kaikki! Vihdoin pääsee vähän rauhoittumaan ja mikä parasta – kuvailemaan juttuja tänne blogiinkin. Keittiö on lähes valmis, enää liesituuletinta odotellaan sekä mutamaa peitelevyn soiroa, jotka on tarkoitus saada ensi viikolla paikoilleen! Kevät on ollut niin kiireinen, etten ole liiemmin ehtinyt panostaa Pääsiäisen koristeluihin, vaikka muuten tämä kuuluu ehdottomasti mun lempivuodenaikoihin. Niinpä suunnitelmana oli mennä kukkakaupan kautta ja poimia sieltä mukaan puntti keltaisia leikkonarsisseja. Niitä ei ollut, mutta löysin sen sijaan jotain parempaa – kimpun kirkkaanpunaisia pionitulppaaneja!
En voi lakata tuijottamasta tuota kimppua, se on vaan niin kaunis kaikessa rönsyileväisyydessään. Maljakko on kirppislöytö ja oon niin iloinen, että tulin ostaneeksi sen. Kahva on joskus liimattu kasaan enkä yleensä osta rikkinäisiä tavaroita. Mutta tässä se ei todellakaan haittaa. Toisessa kuvassa näkyy jo vähän enemmän uutta keittiötä eli näiden kaappien toisella puolella on ikkunan edessä penkki. Kaikki yläkaapit lähtevät suoraan tasoilta ja tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua. Onpahan kunnolla tilaa kaikille astioille!

Nyt me lähdetään keräämään Ainan kanssa pajunkissoja huomista trullittelua varten. Aurinkokin sarastelee vihdoin pilvien välistä eli ehkäpä iltapäivällä voi harmaan aamun jälkeen juoda kahvikupin ulkona! Nautitaan!Happy Easter everyone! I´m over the moon about these red peony tulips I found yesterday! Makes my Easter complete with everything that´s being planned for the up coming days with family and friends.

2 thoughts on “PEONY TULIPS IN THE NEW KITCHEN

  • Reply hann.acotta 07/01/2020 at 15:05

    Oliko niin, että olet itse tehnyt nuo astiat? Jos, niin kestävätkö konepesua ja mikroa? Onko Vaasassa jokin paikka, jossa näitä pääsee tekemään, Vaasaopisto? Ja kuinka monta astiaa suunnilleen ehtii yhden kurssin aikana tehdä?

    • Reply maiju 08/01/2020 at 15:55

      Hei, joo oon tehnyt ne Vaasan Opistossa Arbiksen savityökurssilla. Se alkaa aina syksyisin ja on tosi pitkä. Sanoisin, että tän tyyppisiä astioita ehtii tehdä ainakin 15 kpl ellei jopa enemmän. Konepesua ne kestää, mikroa en ole kokeillut. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *