YELLOW DUVET COVERS

Hei! Olen viime aikoina yhä enemmän miettinyt värien ja sävyjen merkitystä tunnelman luomisessa. Itselläni kaikki lähtee siitä, että sävymaailma tuntuu hyvältä ja luo tietyt puitteet esimerkiksi huonekaluille. Siitä huolimatta koen, että en kuitenkaan ole ns. kausivärisisustaja. En juuri koskaan hanki tekstiilejä niin, että esimerkiksi verhoissa, matoissa ja koristetyynyissä olisi jokin sama niitä yhdistävä sävy tai kuosi. On ehkä tullut aikoinaan luettua liikaa tiettyjä postimyyntikuvastoja, joissa samaa väriä on tarjolla joka lähtöön – verhot, kaitaliinat, tuolin pehmusteet, kappaverhot ym ym. Jopa metritavarana löytyy samaa kuosia, jos edelliset eivät vielä riitä. Joku siinä vaan omaan makuun tökkii. Ehkä kyse on sävyjen yhdistämisen haasteesta eli että on mielenkiintoisempaa yrittää luoda kokonaisuus muulla tavalla kuin ostaa torkkupeitto ja tyynyt sävysävyyn. Vaikka ei siinäkään mitään väärää ole, jokainen toki valitsee itse ne jutut, joista eniten tykkää! Tätä on vain tullut joskus ajateltua väritrendien vaihteluita seuratessa.
Vaikka en ole minäkään immuuni kausivärivillityksille. Ei taida kliseisempää kevätväriä olla kuin keltainen! Nämä H&M Homen pussilakanat iskivät kuin moukari aivan ihanan auringonkeltaisen sävyn takia. Materiaali on 100 % luomupuuvillaa eli käytössä ihanan pehmeät mutta silti ryhdikkäät. Eivät mun mielestä häviä ruotsalaisen Midnattin lakanoille lainkaan. Talvisen ankea makkari sai kerralla sopivan piristyksen ja uskon, että myöhemmässä käytössä nämä näyttävät ihanalle myös lastensängyissä! Onko teidän kodeissa jo havaittavissa kevätvärejä ja jos, niin mitä?

Ai että muuten huvittaisi värkkäillä sängyn taakse jonkinlainen sängynpääty, täytyypä ruveta miettimään! 🙂
Yellow. The spring color over anything else. Do you agree? I went crazy with it in the bedroom, and I think this is the right doze for me! The 100 % organic cotton duvetcover sets are from H&M Home.

Leave a Reply

Your email address will not be published.