BRICK WALL

Hei! Tänään alkoi odotettu kahden viikon joululoma ja saan olla lasten kanssa rauhassa kotona! Kalenteri on melkolailla tyhjä paria pikkujuttua lukuunottamatta ja se tuntuu tosi hyvältä. Edes rempan suhteen en aio sen suurempia tehdä – ainoastaan paneloida rappusten alaosan loppuun sekä päättää keittiön seinien sävyn. En muista olenko kirjoittanut meidän jo alkaneesta keittiöremontista vielä ollenkaan eli sanotaan nyt sekin täällä ääneen, että homma on jo kovaa vauhtia käynnissä! Laitan teille pian kesällä otettuja ennen-kuvia, jotta näette lähtötilanteen ja miksi ylipäänsä keittiöremonttin päätettiin lähteä.
 
Vaikka keittiö on osittain purettujen kaappien vuoksi tällä hetkellä aika ankea, yritän keskittyä muihin asioihin kuten laskeutumisen hiljalleen jouluun. Kuuset on laitettu ja hyasintteja on siellä täällä odottamassa avautumista! Keittiöön en ole tänä vuonna satsannut lainkaan, mutta en voinut vastustaa tätä ripustettavaa ruosteisen rustiikkista kynttilänjalkaa, kun sen loppuviikosta näin vaasalaisessa sisustusliikkeessä. Olemme avanneet keittiön puoleisesta savupiipun muurista vanhan tiilipinnan esille ja tarkoitus on pitääkin se näin. Vanha rosoinen tiilipinta on vain niin kaunis ja pysähdyn ihastelemaan sitä usein keittiön muita yksityiskohtia haudutellessa. Voin jo nyt paljastaa, että kaappien sävy tulee olemaan syvän tummanvihreä eli punertava tiiliseinä on varmasti kaunis pari sille! Jouluaatto ei siis jännitä tällä hetkellä lainkaan verrattuna tammikuuhun, jolloin kaappien on tarkoitus saapua, huh!
Our kitchen renovation is on! And it´s a totally depressing right now as we´ve taken down almost all the kitchen cabinets. So it´s all about the little things like this very old brick wall that we stripped in the kitchen. It will most definitely stay this way, cause I love the rustic look. Kitchen units will very dark grayish green and I´m already counting down the days to January when they´re arriving!

6 thoughts on “BRICK WALL

 • Reply ella 13/01/2019 at 05:11

  Good luck. I am sure it will all be very beautiful.

  • Reply maiju 13/01/2019 at 20:32

   Thank you, I sure it will! Always so nice to see the result, when it´s ready!

 • Reply Marika 20/01/2019 at 12:26

  Hei! Hyvältä näyttää 👍😊. Mistä firmasta otitte tällä kertaa kaapit?

  • Reply maiju 02/02/2019 at 11:05

   Mustalammin puutyöstä Jalasjärveltä! Voin suositella lämpimästi ja hinta edullinen! 🙂

 • Reply Mimmu 03/02/2019 at 16:18

  Ihana tulee takuulla! Minkä merkkinen toi ihana kynttilänjalka on?🤗

  • Reply maiju 03/02/2019 at 17:08

   Kiitos! En tiedä sen merkkia, mutta Säde sisustus -niminen sisustuskauppa myy, heillä on myös nettikauppa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *