ON FATHER´S DAY

Hei! Ja hyvää Isänpäivää kaikille, jotka sitä viettävät tänään! Oma isäni sai pitkän välimatkan vuoksi vain puhelun ja digikortin, mutta merimiehelle tarjoiltiin aamupalaa kera lasten tekemien korttien. Pian suuntaamme vielä syömään miehen sukulaisiin.

Tiedän, että jankkaan aina vaan näistä listoista, mutta nyt ne on siis lähes viittävaille valmiit ja voin keskittyä enemmän sisustamiseen. Ylä- ja alakerran välissä on pieni tasanne, josta mennään parvekkeelle eli olen siihen pikkuhiljaa laittanut pari ikkunalautaa viherkasveille ja muille vaihtuville pienesineille. Tila on toistaiseksi vielä aika kolkko eli ilahduin suuresti, kun tuo suuri punasaven värinen ruukku löytyi eräs päivä kirppikseltä. Samoin vihreä vanha kannu komppaa kivasti vihreisiin portaisiin. Olisi kiva näyttää tilaa vähän isomminkin, mutta tässä vaiheessa vuotta ne suunnitelmat voi unohtaa. Tai ainakin saa odottaa aurinkoisempaa päivää, jos sekään mitään pelastaa keskellä synkintä marraskuuta… Tunnelmallista iltaa kaikille!
Hi! We are celebrating Father´s Day today in Finland. Meanwhile I was decorating the small window sills, Theo came by and I captured this photo of him. I´m so grateful of all my kids and that they have amazing fathers. Next up a nice dinner with the family.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *