COFFEE TABLE AT LAST!

Hei! Tuntuuko teistä muistakin, että talvi tuli kerralla nyt kun kelloja taas siirrettiin?  Kuuden aikaan illalla olo on ihan lamaantunut ja lapset kyselevät, että onko jo nukkumaanmenoaika. Kauppaan tai mihinkään ei viitsi lähteä, kun _on_jo_niin_myöhä. Mutta ei kai se auta, kun yrittää taas sopeutua ja löytää jotain hyvää tästäkin vuodenajasta…

Meillä pientä lisämukavuutta sisällä oleiluun ja sohvannurkassa istuskeluun on tuonut puolisattumalta löytynyt sohvapöytä. Sohvapöytäähän meillä ei ole ollut pariin vuoteen ja syynä siihen on pääasiassa ollut Theo-taapero. Sohvapöydällä ei ole pysynyt yhtään mikään, ja välillä koko pöytä on ollut kumossa ja väärin päin, kun sen päällä on kiipeilty. Enemmän haittaa, kun hyötyä siis. Kyseinen pöytä on nykyään sivupöytänä eli tuolla nurkassa olevan riisipaperivalaisimen alla. Uudelle pöydälle on sen jälkeen ollut niin paljon kriteerejä, että en ajattelut sen tulevan vastaan kovin nopeasti – juuri sopiva koko, ei liian pieni tai iso, hyvä puunsävy, edullinen hinta, tukeva eli ei saa kaatua helposti, painava, jotta pysyy paksun maton päällä ja mitä vielä! Mutta nyt semmoinen siis löytyi ja en voisi olla siihen paljon tyytyväisempi! Vihdoin on paikka, johon laskea illalla teekuppi sekä pari kynttilää! Myös jalkoja on sen päällä hyvä lepuutella. Että ehkä taas hiukan paremmin pärjätään kurja alkutalvi. 🙂
Hi! It´s been almost two years, when we last time had a coffee table in our livingroom. I got so tired picking up things after Theo and also picking up the whole table as he knocked it down atleast two times a day. More trouble than joy, so it had to go. Now the old table serves as a sidetable under that ricepaper lamp. My list for a new coffee table has been so long, that I did not expect to find it any time soon – perfect size, not too big but not too small, nice warm wood color, heavy enough to stay put on that fluffy rug and what else! But now I´ve found one and it´s so nice to have a place for my teacup and candles at night after kids have gone to bed!

2 thoughts on “COFFEE TABLE AT LAST!

  • Reply Linda 23/12/2018 at 14:24

    Love it!

    Where is the rug from? so lovely!

    • Reply maiju 13/01/2019 at 20:25

      Thank you, it´s from Etsy! Search for Beni Ouarain and you´ll find plenty to choose from! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.