THEO´S ROOM

Hei! Remonttiasiat vievät edelleen niin mennessään, että bloggaaminen jää koko ajan kurjasti heitteille. Eli pahoittelut siitä! Ajattelin tänään vilauttaa lisää Theon huoneesta, joka on talon yläkerrassa kuten kaikki muutkin makkarit. En tiedä onko ihan tavallista, että talonostossa ensimmäinen vaikutuksen tekevä asia ovat makuuhuoneet? Meidän tapauksessa se kuitenkin meni niin, sillä ihastuin ensin juuri yläkerran valoisiin ja tilaviin huoneisiin. Mansardikaton ehdoton etu on, että kattorakenne ei vie yläkerrasta huonekorkeutta eli vältytään vinokaton aiheuttamilta ahtailta nurkilta. Emme varsinaisesti etsineet näin isoa taloa tai mitenkään ennalta miettineet, että jokaisen lapsen olisi saatava oma huone. Nyt se kuitenkin toteutui eli jopa Theolla on oma tilansa, jossa on vain taaperon omia tavaroita ja leluja.


Poster gifted / saatu Anouk StudioKoska lasten kerrossänkykin jäi uusille omistajille, oli uusiin lastenhuoneisiin todella paljon hankittavaa. Theon sänky löytyi facebookin ostoilmoituksesta eli pyysin ihmisiä tarjoamaan vanhempia päästävedettäviä sänkyjä. Tarjouksia tuli ihan yli odotusten ja niistä sitten valkkaantui tämä tummanruskea yksilö. Hankintojen teko remontointivaiheessa oli tosi vaikeaa ja pitkälle mielikuvien varassa, sillä tilasta puuttui lattia ja seinätkin olivat vielä maalaamatta. Onneksi vanhan lastenhuoneen kalustus on hiljalleen asettunut yhteen pienten täydennysten kanssa – suloinen rottinkikeinu on muuten Etsy-löytö. Iso puuttuva palanen loksahti myös seinällä olevan kehystetyn posterin (saatu) myötä kohdalleen. Se on suomalaisen Anouk Studion ja Lotta Maija Paanasen suunnittelema Mandariini.

Theon huone on nyt aikalailla valmis eli tarkoitus on pitää se väljänä ja yksinkertaisena, jotta leikkimiseen on tilaa ja siivoaminen sujuu nopeasti. Poika viihtyy täällä pääasiassa autojen ja Dublojen kanssa, ja jopa siirtyminen omaan sänkyyn yöunille on sujunut hyvin! Tilan ainoa huono puoli on se, että huoneessa ei ole lainkaan ovea, mutta toistaiseksi omaa rauhaa ei onneksi vielä tarvita.


.

Hello! And welcome to my younger son´s room! It´s a mix of the old furniture we had on the previous kidsroom + flea market finds from here and there. The bed is vintage as also the rattan rocking chair. The lower sidetables are 2nd hand from IKEA. I think this room has now all it needs – space for play and good night sleep!

5 thoughts on “THEO´S ROOM

 • Reply Heli 30/09/2018 at 21:38

  Aijai miten ihana huone 😍
  Mikä seinäsävy huoneessa on?

  • Reply maiju 10/10/2018 at 15:01

   Anteeksi viipynyt vastaus – sävy on Teknoksen S1002-Y 🙂

 • Reply Eiske 21/12/2018 at 20:50

  Hey Maiju!
  Beautiful interior design!
  I really like the colour of the red sideboard. Can you tell me which colour/colour-code you used?

  • Reply maiju 13/01/2019 at 20:28

   Hi, the NCS is 4052-Y73R 🙂

 • Reply William Morris Acanthus - MAIJU SAW 09/09/2020 at 19:27

  […] Vihdoin tämä päivä tuli eli Theon huone on saatu tapetoitua! Vaikka tykkäsin huoneen neutraalista ilmeestä aiemminkin, ei se kuitenkaan mitenkään erikoisesti sykähdyttänyt ja koko yläkerrassa vallitsi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *