ETSY FINDS – VINTAGE CANDLESTICK

Hei! Lupasin kirjoitella tekemistäni Etsy-löydöistä eli tässä tulee niistä ensimmäinen – metallinen ruosteenruskea kynttelikkö! Se majaili suosikkien joukossa melko pitkään, sillä jahkailin kauan sen kanssa, että onko kynttelikkö liian rustiikki vai ei. Blogia pidempään seuranneet muistavat varmaan hyvin rankan industrial-vintage -menneisyyteni ja näköjään joku pala siitä kulkee aina mukana. Kynttelikön uniikki muoto veikin lopulta voiton ja hyvä niin, sillä povaan tästä talven kestosuosikkia!

Kynttelikön seurana on vaihtuva valikoima muitakin 2nd hand -löytöjä. Vihreä pitkä kynttilä oli mun mielestä niin hassu, että se oli ihan pakko kotiuttaa muutamalla eurolla. Patsas-valaisimen kuskasin puolestaan keväiseltä Berliinin reissulta. Oon nyt viikkotolkulla yrittänyt mitata, millainen kupu siihen voisi sopia, mutta asia ei jotenkin edisty. Ehkäpä etsin siihen vain kivemman hehkulampun, kun niitäkin on nykyään jos jonkinmoisia.


 Poster / Printler gifted


First of many of my Etsy finds – a rusty candlestick that I ordered from France. It was on my favorites for several weeks, cause I was unsure if it be too rustic or not. My love for industrial-vintage is still alive, I guess. Still, I´m so happy I bought it, cause I´m sure it´ll be just fab, when the dark period starts here in Finland.

2 thoughts on “ETSY FINDS – VINTAGE CANDLESTICK

Leave a Reply

Your email address will not be published.