BEDROOM IN NATURAL TONES

Hei taas täältä puolen ruutua! Olemme pakertaneet viime viikot aivan kyllästymiseen asti listojen kanssa enkä totta puhuen vieläkään tahdo uskoa, miten paljon niiden kanssa on ollut hommaa! Listojen vaihtaminen oli kyllä tiedossa jo ostohetkellä, sillä uusilla ohuilla listoilla varustettuna talo tuntui kuin hukanneen osan itsestään. Valjua ja kolkkoa, ei mitään kaunista mihin silmä voisi tarttua. Niinpä meidän käsien kautta on nyt kulkenut valehtelematta ainakin 500 metriä leveää jalka- ja peitelistaa, jotka kaikki on ensin kahteen kertaan maalattu ja sen jälkeen sahattu jiiriin. Tähän hommaan en kyllä enää koskaan rupea ja vielä kun tiedän, että kattolistat odottavat edelleen syksymmällä laittamista, niin puuh!


Bambupeili ja riikinkukko-tyyny saatu / Anua Shop
Naulakko saatu / Decorate.fiSamaan hengenvetoon on todettava, että uusilla koristeellisilla täyspuisilla listoilla on ollut fiilikseen ihan älytön vaikutus. Kaikki tuntuu nyt valmiimmalta ja sisustustakin on kivempi miettiä. Mulla ei ole päässäni saati paperilla mitään tiettyä eri huoneiden sisustussuunnitelmaa vaan kaikki valinnat on tähän asti tullut tehtyä sitä mukaa, kun jotain kivaa on tullut vastaan. Ja toki suurin osa kalusteista on samoja vanhoja, mitä edellisessäkin kodissa – täällä meidän makkarissa esimerkiksi on kaikki jo aiemmin hankittua.

Meidän makkari on yksi talon isoimmista huoneista – ironista kyllä, kun en noita neliöitä niin tässä tilassa arvosta – mutta mukavaa se toisaalta on, että tännekin voi jotain sen sängyn lisäksi laittaa. Makkariin on nyt kertynyt lähes yksinomaan eri luonnonsävyjä ja -materiaaleja, ne jotenkin rauhoittavat ja luovat levollista tunnelmaa. Safarituolin lisäksi huoneessa on kaksi IVAR-kaappia, jotka olen maalannut pehmeän beigeiksi, näistä kuvista ei niitä kylläkään hirveästi näy… Yöpöytinä on mun puolella HAYn Split ja merimiehellä vanha rottinkijakkara, jonka löysin käytettynä netistä.
Tavoitteena olisi pitää tämä huone melko yksinkertaisesti sisustettuna ja mitäpä tänne nyt enää edes tarvitsee, kun huone sijaitsee talon kaukaisimmassa kolkassa eikä täällä sillä tavalla tule erikseen hengailtua. Semmoinenkin luksus täältä muuten löytyy, että tuo kuvissa näkyvä ovi johtaa tämän kerrokseen toiseen vessaan eli meillä vanhemmilla on oma en suite. Amerikkalaisille tämä on vissiin master bedroomin yhteydessä aivan kaikki kaikessa ja onhan se helppoa, kun yöllisen vessakäynnin takia ei tarvitse lähtee minnekään kaukaiselle vaellukselle. 😉 Seuraavassa postauksessa ehkä sitten tuon meidän pienimmäisen eli Teukan huonetta, joka sijaitsee tässä meidän makkarin vieressä.
Pure joy has been my number one feeling, when waking up at our current bedroom. I´ve slept so well here! Most of the furniture is old from our previous home and I do like the fact that this new bedroom is so much bigger than it used to be. It also has a very own en suite for us parents – a luxury that I have not been missing, but which has proven to be quite practical. My side is the one with the lamp – there´s no switching that order, I just can´t sleep in any other way!

Bamboo Eye mirros & Peacock cushion cover gifted / Anua Shop
Wooden pegrail gifted / Decorate.fi

8 thoughts on “BEDROOM IN NATURAL TONES

 • Reply Salla 08/07/2018 at 22:16

  Silmää kauniille, niin rauhallisen taitavaa sisustamista!

  • Reply maiju 07/08/2018 at 14:11

   Voi kiitos paljon! <3 <3

 • Reply Niiva 23/07/2018 at 20:05

  Aivan uskomattoman seesteistä ja rennon rauhallista sisustamista. Miten joillakin vaan on sitä taitoa ja silmää, ihanaa! Mistä tuo kattovalaisin on hankittu?

  • Reply maiju 07/08/2018 at 14:10

   Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 On kyllä iso pyrkimys pitää tämä huone jatkossakin väljänä. Kattolamppu on IKEAn vanha riisipaperivalaisin, ihan muutamalla eurolla kirppikseltä ostettu. Se on myös mun oma suosikki 🙂

 • Reply Jenni 26/07/2018 at 21:02

  Ihanat listat! Mistä olet löytänyt leveät koristeelliset täyspuiset listat? Itse tunnun löytävän vain mdf listoja.

  • Reply maiju 07/08/2018 at 14:08

   Hei, anteeksi että olet saanut odottaa vastausta. Itsekin kiersin ensin kaikki mahdolliset rautakaupat etsimässä listoja, mutta ei niissä tosiaan puisia myydä. Nämä meidän omat on ostettu Laihialta Alangon puutavaralta eli ihan puutavaraliikkeestä. Myös sahoilta voi kysyä valikoimia. Itse yllätyin, miten paljon edullisemmat täyspuulistat ovat – jalkalistojen metrihinta oli esimerkiksi 1,80 e/metri. Eli kannattaa soitella lähimmille sahoille ja puutavaraa myyville liikkeille!

 • Reply Henna 06/08/2018 at 22:31

  Millä maalisävyllä olette maalanneet makuuhuoneenne seinät?

  • Reply maiju 07/08/2018 at 14:04

   Hei ja anteeksi myöhäinen vastaus! Makkarin seinät on maalattu Jotunin sävyllä Tidlös. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *