NEW LIVINGROOM

Hei! Laitetaanpa kerrankin ihan perinteinen sisustuspostaus eli kuvia meidän uuden kodin olkkarista. Täysin valmista täällä ei vieläkään ole (ne kuuluisat listat!), mutta menee tämä bloggaus muuten liian vaikeaksi, jos joka nurkan täytyy olla loppuun asti viimeistelty. Ja tunnetusti se harvoin sitä edes koskaan on varsinkaan näin muutoshaluisen ihmisen luona. 😉
 
En tiedä, mistä tämä värimaailma tarkalleen syntyi, mutta olohuone on nyt vahvasti vihertävä viininpunaisen ja beigen sävyillä höystettynä. Seinät on maalattu Farrow & Ballin Old White -sävyllä, joka on voimakkaasti vihreä, jopa sinappinen eli näissä kuvissa se ei valitettavasti toistu ihan täysin oikein. Olen aivan rakastunut tähän väriin, koska se elää niin voimakkaasti valon mukaan ja samalla se on juuri riittävän intensiivinen olematta kumminkaan tunkkainen tai tilaa pienentävä. Jos valittelin edellisen kodin pieneltä tuntuvaa olkkaria, niin se tilanne ei parantunut lainkaan ja itseasiassa tämä uusi on vielä edellistäkin pienempi! No, niin kauan kun tilaan mahtuu kolmen hengen sohva sekä Togo, niin kaikki hyvin!


Sponsored * sofa / Hakola * lamp / GrupaEdellä mainittujen kalusteiden lisäksi olkkarista ei sitten paljon muuta löydykään – pieni seinähylly on maalattu samalla sävyllä kuin seinä ja sen lisäksi nurkassa on vielä telkkari. Telkkari nostettiin jo muuttopäivänä (tilapäisesti) talossa olleen kirjoituspöydän päälle ja siihen se nyt näyttää jääneen, vaikka pöydän piti tulla Ainan huoneeseen. En osaa päättää onko yhdistelmä hyvä vai huono eli olkoon toistaiseksi siinä kunnes jotain parempaa tulee vastaan. Mittasuhteet pelaavat ja se ratkaisee usein jo paljon. Pienen salmiakkikuvioisen villamaton tilasin Etsystä poikkeavan värin takia. Hyvin me ollaan tässä viihdytty ja mahduttu, kun yksi seinä on kokonaan auki ruokahuoneeseen päin eli valoa ja avaruutta riittää hyvin sen puolesta. Miltäs näyttää teidän silmään? 🙂
Hi there! At last I have something more to show you inside the house. So welcome to our tiny livingroom nook, that is about 90 % complete. There is place for sofa, TV and Togo and that´s about it! And I thought our previous livingroom was small… Still I find it kind of cosy, there is place for all of us and plenty of natural light. The one wall is completely open to a wide hallway so you can see our dining area from the sofa. There is also entry to the working room from here. The color scheme is very peaceful with beige, burgundy and green on the walls. The shade is from Farrow & Ball and called Old White in case somebody is wondering.

17 thoughts on “NEW LIVINGROOM

 • Reply Sanna 12/06/2018 at 09:23

  Ihanalta näyttää! Kauniit värit. Pienet huoneet on tavallaan helpompia sisustaa. Ainakin itse huomaan että ne pienimmät sopukat on ensin valmiita ja viihtyisiä. Meillä taas on aika iso olkkari ja se onkin aika hankalaa laittaa. Mikä on muuten tuo musta seinävalaisin?

  • Reply maiju 12/06/2018 at 09:36

   Tämä on muuten ihan totta, iso tila voi olla vaikeampi ottaa haltuun, kun vaihtoehtoja on melkein rajattomasti. Pienessä tilassa on vähemmän mahdollisuuksia eli periaatteessa se sanelee ehdot jo aika pitkälle :). Valaisin on Grupa Studion Arigato tuplavarsilla, kuvasin sen juuri heille uuteen kuvastoon eli valaisin on tullut tämän homman yhteydessä. Mahtavan laadukas ja toimiva eli voin suositella!

 • Reply Sanna Piitulainen/ Talostakoti 12/06/2018 at 10:36

  Tosi kaunista, ja juurikin väritys on ihanan pehmeä. Kutsuvan näköinen tila 🙂

  • Reply maiju 12/06/2018 at 19:00

   Kiitos Sanna, tämän kanssa piti ottaa aika varman päälle, kun on pieni tila eli kaikki vaikuttaa kaikkeen 🙂

 • Reply Sanna 12/06/2018 at 10:38

  Hienolta näyttää! Mistä tuo ihana kukkatyyny on?

  • Reply maiju 12/06/2018 at 12:17

   Kiitti! <3 Tyyny on Anua Shopista

 • Reply Terhi / Reelinki 12/06/2018 at 10:49

  Upean näköistä. Sinulla on iso lahja yhdistellä värejä.

  • Reply maiju 12/06/2018 at 12:16

   Voi kiitos, vähän sattuman kautta nämä hommat yleensä menee jos ihan rehellisiä ollaan 🙂

 • Reply Villis 12/06/2018 at 14:52

  Ihan huimaa, sen verran olet taas saanut kaunista aikaiseksi! Värit sopivat tosi kauniisti yhteen ja niissä on jotain vanhahtavaa ja ajatonta. Mattokin on niin makee! Joo, noi telkkarit, eivät ole suosikkejani sisustuksessa, mutta onhan niille annettava tilaa. Kauniin pöydän päällä, joten ei hätää:)
  Janoan niin kovasti kuvia uudesta kodistanne, pliis älä pihtaa, keskeneräinenkin kiinnostaa! Mukavia kesäpäiviä kotiinne!

  • Reply maiju 12/06/2018 at 19:00

   Oi kiitos aivan mahtavan häkellyttävän ihanasta kommentista! <3 Työhuoneessa on lähes kaikki valmista ja autokatoksessa on parhaillaan 90 % kaikista listoista hankittuna eli kyllä tämä homma tästä pikkuhiljaa valmistuu ja voi miettiä sisustamistakin tarkemmin ;). Rahapula nyt tietysti aina hidastaa, kun on paljon neliöitä ja pihallekin olisi hyvä olla kaikenlaista, mutta pienelläkin saa onneksi paljon aikaan. Eli uutta juttua on tulossa ehdottomasti! 🙂

 • Reply Anu 16/07/2018 at 10:21

  Hei, tunnut aina olevan sisustuksessa hieman ” aikaa edellä”. Hienolta näyttää uusi talo 😍

  • Reply maiju 07/08/2018 at 14:11

   Voi niinkö, kiitos! <3 Yritän hankintoja tehdessä ajatella aina talon alkuperäistä henkeä ja se usein toimii hyvänä ohjenuorana. 🙂

 • Reply Laura 22/08/2018 at 13:55

  Moikka,

  Luovuitko vihreästä sohvasta kokonaan, päällystitkö sen vain harmaalla vai onko vihreällä sohvalla uusi paikka? Mikäli olet luopunut vihreästä tai päällystänyt uusiksi, niin kyllästyttikö väri näin nopeasti? Pohdin itse sen vihreän ostamista ja kuulisin mielelläni kommentit, miksi se ei teillä päässyt jatkoon?

  • Reply maiju 22/08/2018 at 15:18

   Hei! Lazyssä kangaspäälliset ovat aina irrotettavissa ja vaihdettavissa eli sohva on sama ja vain päälliset erit. Hankittiin siis vielä nämä toiset beiget päälliset ihan siitä syystä, että pystyy niitä vaihdella aina välillä. Vihreät irtopäälliset meni keväällä pesuun ja päätin siinä yhteydessä sovittaa näitä toisia eli sillä tiellä vielä ollaan. Vaihdan vihreät taas takaisin, kun on vaaleiden pesun aika :). Näiden kahden käyttökokemusta jos arvioi, niin sametti on jopa helpompi pitää puhtaana, koska siitä on helppo pyyhkäistä tahrat pois nihkeällä liinalla. Tähän puuvillaiseen ei sama toimi eli siinä mielessä ovat aremmat. On siis vain hyviä kokemuksia sametista ja vihreä miellyttää myös värinä edelleen kovasti! 🙂

 • Reply Maria P. 13/04/2019 at 23:13

  Hei, seinät ovat niin kauniit! Kerrotko vielä mikä kiiltoaste on tässä old white -maalissa? Farrow and ballilla on nimittäin useita vaihtoehtoja ja nyt pitäisi valita sävyn lisäksi maalipohja. Kiitos tosi paljon tiedoista!

  • Reply maiju 19/04/2019 at 14:26

   Hei, meillä ei ole käytetty Farrow & Ballin maaleja, ainoastaan sävyjä. Oon sävyttänyt Colorian Royal -seinämaaliin, joka on täysmatta, mutta silti pyyhittävä maali. Iso suositus sille! 🙂

 • Reply DIY BUILT-IN BOOKCASE - MAIJU SAW 05/01/2020 at 21:59

  […] Aluksi telkkari oli talon mukana tulleen vanhan kirjoituspöydän päällä (siitä löytyy kuva täältä) ja sijoitettuna nurkkaan, josta sen näki olkkariin tultaessa ensimmäisenä. Ajattelin pitkään, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *