INSPIRATION HOS NINA PERSSON

Hei! Voimien ja uuden inspiraation keräilyvaihe on täällä edelleen vahvasti meneillään etenkin, kun elämme yhä hienoisessa epävarmuudessa asumisen suhteen. Ei ole ihan tuulesta temmattu ajatus, että odottavan aika on pitkä! Tänään saimme sentään oman asunnon kosteusmittaauksen hoidettua eli seuraava tärkeä vaihe on tulevan kodin kuntokartoitus. Sitä haluaisi kovasti suunnitella tulevaa, mutta niihin ajatuksiin ei vielä uskalla täysin heittäytyä niin kauan, kun avoimia kysymyksiä on ilmassa. Tiedätte varmaan tunteen?
 
No tänään törmäsin niin ihanaan kotiin ELLE Decorationin sivuilla, että halusin jakaa sen myös teille! Kodissa asuu ruostalaisbändi The Cardigansin solisti Nina Persson perheensä kanssa. Tähden koti on New Yorkissa Harlemin kaupunginosassa ja se on huumaavan kaunis sekoitus vanhoja tyylipiirteitä, rouheita pintoja, tummia sävyjä sekä vintage- ja designkalusteita. Olen itse seuraillut The Cardigansia läpi bändin huippuvuodet ja kokoelmista löytyykin heidän koko musiikillinen tuotanto. Näiden kuvien myötä vakuutun entistä enemmän siitä, että haluan omaan kotiini nykyistä enemmän kiinteitä kaapistoja sekä kauniita koristelistoituksia. Ne todella tuovat syvyyttä kaikkiin tiloihin sekä luovat ajatonta tunnelmaa, joka kestää trendien vaihtelut!Foto Petra Bindel

Story Emma Persson Lagerberg
for ELLE Decoration SwedenLove, love loving this home of The Cardigan singer Nina Persson in Harlem New York! The muted colors, beautiful moldings, vintage items and those bathrooms – to die for, I say! These photos by Petra Bindel for ELLE Decoration are taken already four years ago, but the home is still current in every way. These pictures confirm my idea of built-in cabinets and those moldings really bring in life in a way that the home never feels outdated. And that kitchen color is just perfect – light enough to be fresh, but still edgy enough not the be too dull. 

4 thoughts on “INSPIRATION HOS NINA PERSSON

 • Reply Lenchen 19/01/2018 at 18:03

  Tässä on hieno esimerkki siitä miten persoonallinen koti voi olla. Tutustuin tähän asuntoon jo vuosia sitten ja ihastuin totaalisesti. Meillä on samanlainen maku. Jonkun mielestä liian boheemi. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että suomalaiset lehdet ovat täynnä toinen toistaan samanlaisia koteja sisustettuna presiis samoilla huonekaluilla ja String-hyllyillä. Enkä sitäkään miksi lastenhuone on täynnä mustia tavaroita. Olisi hienoa, jos mekin suomalaiset uskallettaisiin sisustaa ilman paineita. Sisareni tytär sisustaa ensimmäistä taloaan ja hän totesi osuvasti että haluaa sisustaa rohkeasti omalla tyylillään, jotta hän tietää tulevansa omaan kotiin eikä naapuriin. Uskallusta kehiin ja omaperäisyys kunniaan. Niistä mielestäni erottaa todellisen sisustajan “sisustajien” joukosta.

  • Reply maiju 19/01/2018 at 20:35

   En voisi olla enempää samaa mieltä! Uskon, että moni ei valintoja tehdessään oikein uskalla luottaa omaan makuun ja siksi otetaan helposti varman päälle ja valitaan kaikki valtavirrasta. Ja onhan suurin osa suomalaisista asunnoistakin aika kaukana tämän tyyppisistä, kun asuntokanta on niin nuorta. Sanoisin silti, että perusasunnostakin saa kivan ja oman näköisen, kunhan uskaltaa tehdä sinne rohkeita valintoja. Ehkä tämä aalto on vasta tulossa Suomeen, vaikka mustavalkoinen ja “skandinaavisen” pelkistetty muotoilu varmaan aina kolahtaa monelle funktionaalisuuden ystävälle jatkossakin. Itse kyllä kaipaan ympärilleni kotoisuutta, runsautta ja kerroksellisuutta, sillä eihän sisustamisessa muuten mitään haastetta olisikaan! Haluan todellakin oman näköisen kodin enkä samaa, mitä naapurilla – hyvin on sisaren tytär kiteyttänyt asian!

 • Reply Marita 20/01/2018 at 14:21

  Löysin blogiisi vasta muutama viikko sitten. Käyn usein ihastelemassa kuviasi kodistasi. Siksi huvittikin, että eilen työpäivän jälkeen kävin eräässä sisustusliikkeessä Nina Perssonin kodista inspiroituneena. Ostin peilin tarkoituksenani ”rakentaa” eteisaulan seinälle samantyylisen sommitelman kuin Perssonilla. Illalla huomasin, että sinäkin olet löytänyt tämän upean kodin. Oletko koskaan lukenut Malin Perssonin blogia? Hänelläkin on ihastuttava koti!

  • Reply maiju 24/01/2018 at 12:27

   Hei, mikä hauska yhteensattuma! Olen itseasiassa blogannut Malin Perssoninkin kodista eli siis täysin samaa mieltä, että huikea koti sekin! Jotain näin uniikkia, kun löytäisi itsellekin… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *