HOME IS WHERE YOUR PAINTBRUSH IS

Hei! Blogissa on ollut viime päivät tyyntä, vaikka kulisseissa myrskyää – sen voi todellakin sanoa! Piti oikein käydä lukemassa edellinen postaus, jotta sain kiinni siitä, missä viikko sitten mentiin. Tosiaan, asunnon myynti. Saimme viime viikon lopulla arvion asunnostamme ja se yllätti meidät positiivisesti. Kaikilla vuosien saatossa toteutetuilla projekteilla on näköjään ollut vaikutusta paitsi meille asumismukavuuteen, niin myös hinnanmuodostukseen. Ja onhan tässä isojakin remontteja tehty erityisesti kylpyhuoneen ja keittiön osalta enkä suoraan sanottuna keksi, mitä täällä vielä voisi tehdä :). Meille ympyrä on todellakin sulkeutunut ja päällimmäisenä on tunne, että on aika siirtyä eteen päin. Kotimme on nyt siis myyty!
 
Koko homma ei tietenkään olisi lähtenyt käyntiin ilman ajatusta uudesta kodista. Se palanen on tätä kirjoitettasessa vielä työn alla eli seuraavat päivät todennäköisesti kuluvat kaiken maailman asioita hoidellessa. Jäitä hattuun -mantra soi päässä, vaikka samaan aikaan huomaamme merimiehen kanssa heittelevämme kaikenlaisia “sitten kun” -suunnitelmia ilmaan. 🙂 Lupaan tulla kertomaan asiasta lisää heti, kun nimet ovat tärkeissä papereissa! Kuvissa on merimiehen saamia kukkia sekä ihana kynttilänjalka Madesignilta. Mulla on näköjään jälkijättöinen Marokko-innostus :).
We are moving, that´s the thing I know right now. Where to – well, we do have an idea, but that´s about all we know at this point! I´m guessing the upcoming days will tell… I keep you posted as soon as I know something ;).

7 thoughts on “HOME IS WHERE YOUR PAINTBRUSH IS

 • Reply Viivi / Pilviraitti 15/01/2018 at 20:42

  Jännää! Jään seuraamaan, mitä on tulossa. Pidän peukkuja, että asiat menee suunnitelmienne mukaan. 🙂

  • Reply maiju 15/01/2018 at 21:17

   Kiitti!! Kamalasti hommaa kyllä pelkästään tämmösessä muuton suunnittelussa, puuh…! 😉

 • Reply hanna 16/01/2018 at 19:28

  Tylsää näin lukijana, kun ei näe sitten enää teidän ihanaa kotia, mutta ette varmasti huonompaan vaihtaisi, joten tilalle tulee sitten uutta kaunista katseltavaa. 🙂 Paljon tsemppiä asuntojahtiin! Varaudun jo olemaan kateudesta vihreä, jos uusi on jokin ihana vanha omakotitalo. 😀

  • Reply maiju 19/01/2018 at 14:19

   Tylsää se on mustakin, kun uudesta ei varmaan ainakaan ihan heti saa mitään superhyviä sisustuskuvia. 😉 Mutta toisaalta ainakin itseäni kiinnostaa kaikki ennen-jälkeen -projektit, joita varmasti olisi tulossa. 🙂

 • Reply Pia 20/01/2018 at 10:51

  Ennen ja jälkeen-projektit on just niitä ihanimpia, niitä odotellessa!
  Onnea uuden kodin etsintään!
  T. Pia

  • Reply maiju 24/01/2018 at 12:28

   Kiitti Pia, olen samaa mieltä, että muutosjutut kiinnostavat enemmän itseäkin muissa blogeissa 🙂

 • Reply Elisa 13/03/2018 at 19:55

  Tsemppiä ja onnea asunnonvaihtohommaan! Ihana on ollut nähdä blogiasi ja mielenkiinnolla odotan tulevaa. Teillä todella kaunista ja ihanan persoonallista! Tuon lipaston vetimet kiinnostaa. Mistä tuollasia kauniita kultaisia saa?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.