INSPIRATION / SMÅLANDS SKINNMANUFAKTUR

Hei! Välillä sitä törmää niin kertakaikkisen kauniisti ja taitavasti rakennettuihin tuotekuviin, että niiden pariin on pysähdyttävä vähän pitemmäksikin aikaa. Rakastan erilaisia nahkaisia yksityiskohtia, joten nämä Smålands Skinnmanufakturin kuvat iskivät kerralla herkkään paikkaan. Miten kaunis miljöö, stailaus sekä upeat tuotteet, vau! Koko paketti on todellakin kasassa tulkiten klassisella tavalla juuri tätä ajanhenkeä.
 
Tämä ruotsalainen yritys siis valmistaa ja myy erilaisia asusteita, sisustustuotteita ja kalusteita, joiden pääosissa on nahka. Tuotteet ovat käsintehtyjä ja nahka suurimmaksi osaksi ruotsalaista alkuperää. Osa tuotteista on suunniteltu mm. Granitille, jos esim naulakko tuntuu jostain tutulta. Itse ihastuin erityisesti ajattomaan tote bagiin sekä penkkeihin, joissa on punottu nahkaistuin. Kuvien asunto on myös jotain todella unelmaista eli jos saisin valita minkälaisen kodin tahansa, niin tässä olisi kaikki elementit hyvin kohdillaan! Hmm, onko vielä liian myöhäistä muuttaa uudenvuodentoive terveellisistä elämäntavoista leveämpään elämäntapaan lottovoiton muodossa? 😀


Photography Emily Laye
Styling Elin Kickén & Evalotta Sundling
for Smålands Skinnmanufaktur

 Smålands Skinnmanufaktur Smålands Skinnmanufaktur Smålands Skinnmanufaktur Smålands Skinnmanufaktur Smålands Skinnmanufaktur Smålands Skinnmanufaktur

Hi! Sometimes a company produces so beautiful product images that you just must stop and stare! This happened me lately with pictures by Smålands Skinnmanufaktur – a Swedish company designing accessories, furniture and smaller interior items in leather and wood. I´m a sucker for any kind of leather so these photos fell right into the target. The photos are by Emily Laye and styling by a talented duo Elin Kickén & Evalotta Sundling. This would be my utlimate dream home with a parquet floor and beautiful wall mouldings. I think I´ll change my New Year´s wish from getting fit to getting rich! 😀

3 thoughts on “INSPIRATION / SMÅLANDS SKINNMANUFAKTUR

 • Reply Ninni 03/01/2018 at 18:38

  Just tänään näin Granitissa näitä ihanuuksia ja piti ihan pysähtyä ihmettelemään et ovatpa samannäköisiä kuin nää sun poistaa matto, mut näkyvätkin tekevän yhteistyötä keskenään 🙂

  • Reply Ninni 03/01/2018 at 18:39

   *postaamat siis 😂

  • Reply maiju 07/01/2018 at 12:30

   Joo Granitilla on tosiaan näiden kanssa oma yhteistyö-mallisto 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *