ON NEW YEAR´S EVE

Hyvää Uutta Vuotta 2018! Olimme jälleen perinteiseen tapaan ystävien mökillä viettämässä vuoden vaihtumista, neljä perhettä lapsineen koirineen. Kuvailin tunnelmia puhelimella sieltä täältä lähinnä fiilistelymielessä. Merimies oli paistanut etukäteen kotona koko porukalle blinejä, jotka todellakin kruunasivat kuluneen herkuttelukauden. Jälkiruoaksi oli vielä taivaallista tyrni-pannacottaa! Avannon jätin illemmalla väliin. Tikkaat olivat niin huonot. 😉
 
Niin kliseistä kuin se onkin, päätin nyt jättää hyvästit herkuttelulle hyvin pitkäksi aikaa eli tämän vuoden tavoitteena on panostaa hiukan enempi itseen. Hengästyä lenkkipolulla, saada jälleen vedettyä se yksi leuka sekä mahtua vanhoihin vaatteisiin. Lisäksi haaveilen keväisestä Berliinistä sekä matkasta johonkin lämpimään ensi syksynä. Myös talokuume on noustanut jälleen päätään… No, jälkimmäinen on hyvin kaukana konkreettisesta, mutta tulipahan sanottua sekin ääneen ;). Kaiken kaikkiaan toivon tältä vuodelta ihan tavallista tasaista arkea ja aikaa olla yhdessä. Kaikki muu on loppujen lopuksi pelkkää plussaa.
Some nice moments from New Year´s eve on our friend´s summerhouse. Happy New Year everybody!

Leave a Reply

Your email address will not be published.