OUR CHRISTMAS IN PICS

Hei! Miten teidän joulu on sujunut? Meillä Aina odotti joulua niin kovasti, että aaton vastaisena iltana ei meinannu uni tulla lainkaan. Niinpä lupasin, että häntä on heti aamutuimaan yksi paketti odottamassa. Itse aatonvietto sujui oikein mukavissa merkeissä appivanhempien luona. Mulle jäi ruokien osalta vastuu makeista eli mukaan lähti piparkakkupohjainen New York Cheese Cake sekä vähän kevyempi puolukkajäädyke. Jälkimmäinen alkaa olla jo vähän klassikko, sillä puolukan kirpeys on melko täydellinen raskaiden jouluherkkujen jälkeen. Lisäksi tein Daimilla höystettyjä keksejä, joihin ripottelin merisuolaa pinnalle! Tämä oli työkaverini resepti ja lopputulos on jotain aivan tajuttoman hyvää!! Voin jakaa ohjeen tännekin, sillä makumaailma ei ole lainkaan jouluun sidottu.
 
Osittainen hoitovapaa mahdollisti tänä vuonna joulun fiilistelyn ihan eri tavalla mitä aiempina vuosina, joten sisältöä on syntynyt ihan kivasti blogiinkin. Niinpä ajattelin parin uuden kuvan lisäksi jakaa tässä postauksessa koosteenomaisesti omia joulukuvasuosikkejani. Näiden kuvien myötä ehkä hyvästelenkin jo hiljalleen joulun, vaikka koristeet varmasti pysyvät ainakin Uuteen Vuoteen asti. Harmikseni en yrityksistä huolimatta saanut meidän joulukuusesta yhtään tarkkaa kuvaa. No pitemmittä puheitta, ihanaa joulun jatkoa kaikille!
Hi! I hope your Christmas has been great so far! We have been enjoying the family time, eating together and of course the kids´ joy over their Christmas gifts! I´ve been taking much more photos than in any other Christmas, so I wanted once more share all my favorites together with some unpublished ones. I hope you like them! I think this will be my last post about any Christmas stuff, although all the decorations will hold their place at least until New Year! 

7 thoughts on “OUR CHRISTMAS IN PICS

 • Reply Sanna 25/12/2017 at 12:42

  Niin kaunista! Ihanan seesteinen tunnelma näissä kuvissa.

  • Reply maiju 25/12/2017 at 15:47

   Kiitos paljon! On meillä kyllä aika paljon hässäkkää noin muuten 🙂

 • Reply Eija 25/12/2017 at 17:47

  Hei, kaunis koti! Mistä on ikkunalaudalla oleva lapsen pään muotoinen ruukku? Sellaista olen havitellut.

  • Reply maiju 26/12/2017 at 11:10

   Kiitos, se on ostettu kirppikseltä eli valitettavasti en osaa vinkata, mistä sellaisen voisi uutena ostaa.

 • Reply Lilliputti 26/12/2017 at 08:30

  Aivan ihania kuvia ja tuo tunnelma mikä kuvista välittyy. Teillä on kaunis ja kodikas koti jossa on tilaa lapsille ja arjelle. Mutta myös sun käden jälki näkyy ja (o)saat toteuttaa kauniita oivalluksia. Ja mikä parhainta, jaat ne myös meille! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  • Reply maiju 26/12/2017 at 11:13

   Voi kiitos paljon ihanista sanoistasi! Kodin on kyllä pakko sopia kaikille, koska lopputuloksena ei muutoin varmasti viihtyisi täällä kukaan, heh! Oikein ihanaa joulun jatkoa teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *