IHANAA JOULUA! MERRY CHRISTMAS!

Hei! Täällä on aikalailla jo Joulurauha niin pitkälle kuin taaperotaloudessa voi rauhallista olla ;). Aaton odotus sunnuntaihin asti tuntuu ehkä vähän pitkältä, mutta kyllä se sieltä tulee! Oon selvinnyt melko vähillä jouluvalmisteluilla tähän asti eli siihen on kuulunut lähinnä siivoilua ja paikkojen järjestelyjä. Eilen hain keskustan kukkakaupasta kauan haaveilemani joulukukat eli kolme pitkävartista tummanpunaista amaryllistä! Olisin halunnut näitä jo viime vuonna, mutta silloin en raaskinut. Sain kukkakauppiaalta kuitenkin sen tiedon, että amaryllikset säilyvät leikkonakin erittäin pitkään hyvinä eli muutaman kympin sijoitus tuntui sen arvoiselta. Nyt ne tuovat iloa monen monta päivää! Maljakkona on kirppikseltä ostamani vanha oliiviruukku, joka kestää amaryllisten painon helposti. Isompaa maljakkoa meiltä ei olisi enää löytynytkään 🙂
 
Inspiroiduin kukista niin paljon, että somistelin niistä jouluisen asetelman, joka käyköön joulukortista teille kaikille lukijoilleni! Blogin lopetus vuosi sitten ja uuden sivuston pystytys ovat olleet isoja päätöksiä, ja on ollut kiva huomata, että varsinkaan Still Life Blogsiin laitettu työmäärä ei ole ollut ihan hukkaan heitettyä. Lukijamäärät ovat hiljalleen palailleet ja olen todella kiitollinen jokaikisestä kommentista, joita olette tänne tänä vuonna jättäneet! Samoin tykkäykset ja kommentit Facebookissa ja Instagramissa ovat minulle kullanarvoista palautetta, joiden vuoksi tätä hommaa jaksaa edelleen tehdä. Eli suuri kiitos teille kaikille ja oikein suloista Joulun aikaa, missä ikinä sitä vietättekään!
Hi! I want to wish a very Merry Christmas for all my readers – here´s my Christmas card for you and an humble thank you for all the comments and likes for the past gone year! It feels good to have my blog up and running and I´m delighted to see that I still have readers although I was a way for some time before this new site came to life. I hope you all have time to relax and enjoy on the upcoming days – where ever you are!

6 thoughts on “IHANAA JOULUA! MERRY CHRISTMAS!

 • Reply suvi 23/12/2017 at 17:30

  Olen todella iloinen ettet kadonnutkaan blogimaailmasta kokonaan (vaikka seurasin sua kyllä sillä aikaa instassa) 🙂 blogisi on juuri sopiva sekoitus designia ja leikkisyyttä hyvällä maulla toteutettuna! Mukavaa joulunaikaa!

  • Reply maiju 24/12/2017 at 01:08

   Kiitos paljon ihanasta kommentista! Bloggailu on kyllä taas mukavaa puuhaa, kun sitä ei tarvitse ottaa liian tosissaan ja ajatella liikaa kaupalliselta kannalta! Oikein mukavaa Joulua myös teille! 🙂

 • Reply tiitu 24/12/2017 at 11:08

  Ihanaa joulua lempparibloggaajalle ❤ Tiitu

  • Reply maiju 24/12/2017 at 13:57

   Kiitos paljon Tiitu! ♥️ Ja samoin oikein hyvää joulua teille!! 🌲🍎

 • Reply Kati 28/12/2017 at 20:29

  Olen ollut vakikävijäsi jo pitkään, vaikken ikinä ennen kommentoinut. Tosi ihana minustakin, että jatkoit blogin pitoa. Kauneutta, tyyliä, upeita väriyhdistelmiä, kaikkea mikä ainakin mulle antaa joka kerta valtavasti inspiraatiota kun käyn kurkkaamassa. Hienoa uutta vuotta sulle!

  • Reply maiju 29/12/2017 at 13:06

   Oi kiitos, ihan sisällä läikähti kun luin kommenttisi! <3 Ihanaa Uutta Vuotta!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.