CINKSHOP BAMBOO DINNERWARE FOR KIDS

Hei! Kun Theo syntyi, ajattelin, että nyt hankin kaiken vauvatavaran mahdollisimman kivannäköisenä. Ruokalapun, nokkamukin, tutit, vaatteet ynnä muut vehkeet, jotka ovat jokapäiväisessä käytössä ja jatkuvasti esillä. Joissakin asioissa onnistuin, mutta valitettavasti esimerkiksi lasten ruokailuun löytyi astioita lähinnä väreissä limenvihreä ja vaaleanpunainen. Muistaakseni lime on ollut muotia viimeksi vuonna 2000, kun pääsin ylioppilaaksi..? Lastentarvikkeissa se tuntuu silti olevan hitti edelleen, sillä aivan kaikki tavara on samaa aivan ihanaa limenvihreää – niin pirtsakkaa ja takuuvarmasti ei sovi mihinkään muuhun koko keittiössä. Jo ulko-ovelta asti voi pelkästä limenvihreästä varoitusväristä huomata, että perheessä on lapsia. Oi miksi??


Cinkshop astiat saatu / Dinnerware gifted

cinkshop bamboo dinnerware for kidscinkshop bamboo dinnerware for kids cinkshop bamboo dinnerware for kidscinkshop bamboo dinnerware for kids

No joo, tämä on tietysti luokkaa first world problems, mutta en näe toisaalta haittaa siitä, että lapsillekin tehtäisi asioita vähän laajemmalla skaalalla. Ruotsissa ollaan tässä jo askel edellä, sillä asian ytimessä ei voisi paremmin olla ruotsalaisen Cinkshopin kiteytys “Kids bamboo dinnerware designed for the grown up home”. Astioita lapsille, jotka sopivat aikuiseen makuun, kyllä kiitos! Cinkshop valmistaa siis luomulaatuisesta, kierrätetystä bambusta mukeja, kulhoja ja lusikoita viidessä eri värissä. Cinkshopin nettikauppa avattiin parisen viikkoa sitten eli kyseessä on erittäin tuore tapaus! Cinkshopilla on musta ihana tarina taustallaan, joten halusin tällä postauksella tukea tätä nuorta yrittäjänaista. Voi kun itsekin keksisi jotain vastaavaa ja uskaltaisi ryhtyä kokonaan yrittäjäksi… ihailtavaa!
 
Bambuastiat ovat olleet meillä vasta parisen päivää testikäytössä, mutta olen nyt jo vakuuttunut niiden puolesta. Kulhot ovat lapsille mukavan matalareunaisia ja mitoitus juuri sopivaa puurolle, muroille tai vaikka snackseille. Mukit samaten. Nokkamukin kansi on erittäin tiivis eli ei vuoda. Theo on myös oikein miellään juonut siitä. Mikrotusta astiat eivät kestä, mutta ovat muuten tosi helppoja esim pestä. Kesällä myös aivan parhaat piknik-käyttöön! Kuvista täytyy sanoa vielä sen verran, että oon yrittänyt opetella hämärässä luonnonvalossa kuvaamista ja nyt alkaa ehkä vihdoin sujua. Ainakin värimaailmasta tuli aika ihana? 🙂


cinkshop bamboo dinnerware for kidscinkshop bamboo dinnerware for kidscinkshop bamboo dinnerware for kidscinkshop bamboo dinnerware for kids

Hi there! If you have been lacking of nice dinnerware for kids like I have, here´s a little heads up for you guys! Adorable bamboo dinnerware by Swedish company called Cinkshop! The products are made from organic bamboo, recycled from the waste created in bamboo chop sticks production. There are five lovely colors to choose from – here in my pics you can see fog, rye and brick. The Cinkshop webstore opened a few weeks ago and the shipping is worldwide. I admire the story behind Cinkshop, so this post is my way of supporting this young entrepreneur behind the lovely products that I´ve been missing for.

Leave a Reply

Your email address will not be published.