PUKINKONTIN PUNAISET PAKETIT

Hei! Oon yleensä myöhässä kaikkien joululahjahankintojen kanssa, sillä koen summittaisen lahjojen ostamisen jotenkin ahdistavana. Sitä kun tykkäisi hankkia tavaroita lähinnä tarpeeseen eikä vain pelkän ostamisen takia. Etenkin lasten lelujen määrä tuntuu paisuvan ihan muutenkin, kun kirpparilta tulee ostettua kaikenlaista pientä vuoden mittaan… Joulu ilman lahjoja ei kuitenkaan ihan vielä tule kyseeseen, joten olemme yrittäneet hankkia kaikille lapsille yhden vähän spesiaalimman jutun + muutaman pienemmän lahjan, jotta lasten odotukset täyttyvät. Tai no Ainan lähinnä, sillä Theo ei lahjoista ymmärrä vielä tuon taivaallista ja Paavokin tuntuu suhtautuvan asiaan ilman sen suurempia intohimoja. Aikuisiin ei meillä(kään) panosteta sen kummemmin, kunhan nyt jokainen jonkun pienen jutun saa :).


PUKINKONTIN PUNAISET PAKETIT

Lahjojen paketoiminen on silti aina kivaa puuhaa ja tapaan ostaa lahjapapereita vähän tätäkin tarkoitusta silmällä pitäen pitkin vuotta. Tämän vuoden paketit ovat silti ehkä vähän yllättäen punasävyisiä! Tykästyin perinteisen raikkaaseen raitapaperiin sekä yksiväriseen viininpunaiseen, joiden kaveriksi yhdistin ruskeaa ja punaista paperinarua sekä ruskeita pakettikortteja. Eli aika perinteinen lopputulos, mikä näkyy olevan tämän joulun juttu meillä muutenkin. Vielä kun keksisi merimiehelle jotain järkevää… onneksi on pari päivää aikaa!


PUKINKONTIN PUNAISET PAKETITPUKINKONTIN PUNAISET PAKETIT

Hi! Our Christmas presents look kind of traditional this year, like the rest of the decorations. I combined red and striped wrapping paper with brown ribbons and name tags, that I´ve been buying during the year from here and there. I´m so happy that this thing is now done, although I´ve still got one present to find. That´s of course the one for sailor… why it is so difficult!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *