FINLAND 100 YEARS

Hei ystävät! Tänään on ollut aivan ihanan aurinkoinen ja kirkas päivä. Täytyy kyllä sanoa, että Itsenäisyyspäivä ei koskaan aiemmin ole ollut tällä tavalla mielessä ja heti herätessä oli jotenkin herkistynyt olo. Lieneekö syynä Louhimiehen Tuntematon sotilas, jonka kävin aiemmin jokunen viikko sitten katsomassa. Se kyllä palautti mieleen monta syytä olla kiitollinen maasta, jossa tällä hetkellä saamme turvassa elää. Ja kirjoitella blogihömppäjuttuja esimerkiksi. Toiset olivat ajat ennen ja meillä maana on ollut paljon vaikeita vuosia. Välillä on hyvä muistaa tämäkin.
 
Menemme kohta appivanhemmille lasten kanssa katsomaan Itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja tein sitä varten anopille tämän kuvien kukka-asetelman. Kulhona on Arabian satavuotias kulho, joka on ollut mulla vuosia. Kulho on aiemmalla omistajalla joskus hajonnut, mutta liimaus pitää ja kulho on ihan tiivis. Minusta se sopi hyvin tämän päivän teemaan – vanha, vähän rikkinäinen, mutta edelleen kaunis ja täysin ajaton! Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Hi! Finland is celebrating it´s 100 years of independency today, so the whole country is in a very festive mood. This day reminds us for many things and especially about things one should never take for granted. I made this flowers arrangement for my mother in law as we are going over there tonight to enjoy this very special day with the family. The pot is vintage and also 100 years old. And it has the important colors of blue and white!

2 thoughts on “FINLAND 100 YEARS

  • Reply Pia 09/12/2017 at 11:31

    On jo pitänyt hetken aikaa laittaa viestiä, että on niin ihana, että jatkoit blogin pitämistä! Näissä sun kuvissa aina silmä lepää ja niistä saa niin paljon inspiraatiota omaan kotiin, kiitokset!

    T. Pia

    • Reply maiju 09/12/2017 at 15:43

      Voi kiitos paljon, bloggaaminen on nykyään paljon helpompaa ja stressittömämpää, kun sitä tekee omaan tahtiin eikä mieti asioita liikaa kaupalliselta kannalta. Tullut se bloggaamisen ilo takaisin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.