MARBLED ENAMEL

Hei! Tällä kertaa vähän asiaa astioista, sillä oon kerrankin löytänyt ihan _uutena_ jotain, mihin ihastuin kertaheitolla! Pientavaraa kuten astioita tulee nykyään tosi harvoin ostettua kaupanhyllyltä eli aika harvassa ovat ne kerrat, kun satun löytämään jotain todella nättiä ja samalla tarpeellista. En tiedä, mistä alunperin ajauduin Labour and Wait -nimiseen nettikauppaan, mutta sinne klikattuani ei selailusta meinannut tulla loppua. Labour and Waitilla on nettikaupan lisäksi kivijalkakauppa Lontoossa, ja valikoima on ihanan autenttisen brittivaikutteista kuumavesipulloista teepannun myssyihin! Tämä ei ole mikään rihkamakauppa vaan kaikki tavara on käytännöllistä ja tarpeellista – ja niin ihanan vähäeleisen tyylikästä!
 Mun ostoskorin sisältö näkyykin näissä kuvissa, sillä rakastuin aivan täysin näihin burgundyn värisiin emaliastioihin! Meiltä on pitkään puuttunut iso salaatti/pop corn/tarjoilukulho eli tämä oli kooltaan aivan nappiin. Matalan ruokalautasen tilasin myöskin tarjoilukäyttöön – en malta odottaa, että saan kattaa ison pinon joulutorttuja siihen! Iso emalikauha sopii sekin vaikka mihin, jos vaikka joulun tullen riisipuurolle… Samaan roiskemaalattuun sarjaan kuuluu lisäksi pari eri mallista mukia, pieniä lautasia ja kulhoja, lusikoita sekä teepannu. Labour and Waitissa on emalia myös muissa väreissä eli jos se kiinnostaa materiaalina, niin kannattaa käydä tutustumassa. Näitä roiskemaalattuja astioita löytyy muuten myös tummansinisenä (ah kesäfiilikset!!). Putiikin ainoa huono puoli ovat hintavat postikulut Suomeen eli kimppatilauksen mahdollisuutta kannattaa miettiä. Tulipas aikamoinen suitsutuspostaus parille kupille, ei voi mitään kun on tämmöinen sisustajahullu 😉
Hi there! Today I´ve decided to dedicate a whole blog post to a plate and a bowl! Cause how many times you fell in love with kitchen utensils like these? I found them from a British webshop called Labour and Wait. If you are not familiar with the store, you better check it out especially if you like good looking things for baking, eating, cleaning and gardening! I´m totally adoring these marbeled enamels as enamel is one of my favorite materials for it´s durability and lightness. These come in navy blue too, I´m already feeling the summer vibes calling…

2 thoughts on “MARBLED ENAMEL

  • Reply jonna 30/11/2017 at 15:47

    Hei nyt pääsin jäljille, mistä vuosia sitten olen ostanut tummansiniset pilkulliset emalilusikkani. Kiitos!

    • Reply maiju 01/12/2017 at 11:35

      Ihan totta, olipa hauska yhteensattuma! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.