MUTED COLORS AND A VINTAGE FIND

Voi sanonko mikä! Oon useamman päivän ajan odotellut, että olisi edes hieman valoisampaa, jotta saisin otettua muutaman kuvan meidän keittiöstä. Vaan ei auta, sillä ulkona on pelkkää harmautta sen lyhyenkin hetken, jonka voi jotenkin tunnistaa päivänvaloksi. Siispä nämä kuvat ovat aivan kamalaa kohinaa, pahoittelen!
 
Kaappi on siis joka tapauksessa maalattu ja sävyksi valikoitui tuommoinen sinapinruskea. Ehkä vähän yllättävä valinta omaankin makuun, mutta tykkään kyllä. Myös uusin huonekaluhankinta näkyy pienesti tuossa laajimmassa kuvassa – se on Askon vanhaa tuotantoa oleva safarituoli. Huippukuntoinen yksilö löytyi Torista ja on mukava lisä keittiöön. Ehkä kevätauringossa sitten parempia kuvia, nyt tuntuu että tekisi mieli laittaa koko kamera naulaan ja horrostella vähintään helmikuuhun saakka! 😉
Oh these photos – they are crap bad! I´ve waited several days to catch some better daylight, but it seems the wait would be until April…. So we have to settle with these noisy pics.. But maybe you get the idea how the kitchen looks right now. Lots of muted colors and my latest vintage find peeking in there. It´s a safari chair from the 70ties, it was in excellent condition for it´s age, so I couldn´t resist it. I think it´s a good addition to our kitchen for some laid back coffee moments :).

8 thoughts on “MUTED COLORS AND A VINTAGE FIND

 • Reply Lela Louhio 27/11/2017 at 08:04

  Perfect colors and the cupboard turned out fantastit too! 😍

  • Reply maiju 27/11/2017 at 11:07

   Thank you dear Lela! <3

 • Reply hanna 27/11/2017 at 13:24

  Toi safarituoli! Voi sydän kuinka hieno! 😀 Aivan superihania juttuja kuvissa. Ja harmauskin kestetään, ihan samanväristä on “livenäkin” täällä meilläkin paraikaa, vaikka päivän pitäisi kai klo 12.30 olla valoisimmillaan. 🙂

  • Reply maiju 27/11/2017 at 14:56

   No se! Idea tähän tuoliin tuli siitä, että meillä oli sohva hetken aikaa keskellä keittiötä ja siinä oli aika mukava istuskella. Niinpä aloin miettiä, että tähän oikeasti sopisi tosi hyvin myös yksittäinen nojatuoli. Oon näitä erilaisia safarituoleja aina ihastellut mm. Bukowskilla eli siitä se ajatus sitten lähti 🙂

 • Reply Jaana 27/11/2017 at 16:26

  Voi tuo tuoli! Olen niiiiiin pitkään yrittänyt metsästää sellaista mut ei vaan nappaa. Kyllä sinulla on ollut taas tuuri näiden löytöjen kanssa. Ihanat!

  • Reply maiju 27/11/2017 at 17:55

   Joo en tajua itsekään, miten helposti tämä löytyi – etsiskelin sanalla safarituoli (Tori.fi ja Findit) ja tämä osui haaviin 🙂 Tsemppiä etsintöihin!!

 • Reply Villis 27/11/2017 at 18:32

  No upean kaapin sait aikaiseksi, ei voi muuta sanoa!!! Väri on hyvä ja tykkään muutenkin kodistasi kaikkine ihanine väreineen. Olet lisännyt mukavasti väriä vähän kerrallaan ja tykkään, että värit kuuluvatkin juuri teidän kodin ikäkaudelle oikein hyvin. Safarituoli on taas sellainen löytö, ettei sitä löydä kuin sinun silmät! Mukavaa hämärää!

  • Reply maiju 27/11/2017 at 19:39

   Oi kiitos aivan ihanasta kommentista, näin on tosiaan päässyt käymään eli värit ovat hiljalleen hiipineet meille! Tuntuu, että ne synnyttävät kodikkuutta aivan eri tavalla kuin hillitympi musta-valkoinen-harmaa -skaala. Tämän kaapin väri yllätti myös mut – kun sitä tuijotin, niin se ikään kuin valitsi sen itse itselleen tai tuntui sopivan parhaiten yhteen kaiken ympärillä olevan kanssa. Väreillä sisustaminen on kyllä jollain lailla vaativampaa, jotta kokonaisuus toimii… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.