DIY WALL MOULDINGS

Hei! Viikonloppuna on tullut puuhailtua yhtä sun toista eli puretaan hiukan satoa tänne blogiinkin. Kyllä huomaa, että meille on merimiehen kanssa kertynyt jo aika hyvin kokemusta kaikenlaisista projekteista, sillä keittiön seinälle suorastaan lennähti kaksi listoista tehtyä kehystä! Näitähän on meillä ennestään keittiössä ja olohuoneessa, ja niistä muistan, että taistelin neliöiden kohdistuksen kanssa ihan hikihatussa. Uusien listoitusten kanssa ei onneksi tarvinnut vanhoja virheitä enää toistaa. Voin kirjoitella näistäkin DIY-ohjeita, jos kiinnostusta on?
 
Oon kauan tuskaillut tätä keittiön isoa seinää ja siellä on vuoroin vieraillut tauluja, peilejä, lampetti sekä pieni ryijy, mutta mikään niistä ei ole istunut ihan niin kuin olisin toivonut. Siispä ajattelin, että jospa listoituksilla tilaan tulisi vihdoin kaipaamaani kodikkuutta ja jotain, joka sitoisi huoneen jollain lailla yhteen. On vähän vaikea selittää, mitä tarkoitan, mutta ehkä ymmärrätte? No, lopputulos on juuri sellainen, kun halusin eli nyt vihdoin ja viimein iso seinä on kesytetty ja tuntuu, että siihen on helpompi tuoda esimerkiksi pari taulua! Listat tuovat myös sellaista kivaa hillittyä arvokkuutta keittiöön, vaikka rahallinen panostus ei sinänsä ole suuri – kuusi rautakaupasta ostettua listaa maksoi vähän reilu kolmekymppiä! Nyt sitten kaappiprojektin kimppuun, jotta saadaan sotkut pois ja tilaa joululle!
Hi! There´s a one tidy corner in our kitchen right now, so let´s take all the fun out of it. The big empty wall is no longer empty as it got new frames on last weekend. We have similar ones in our livingroom as well, and I remember struggling with them for hours. This time I knew what to do (and what not to), so this took only two hours or so. Sailor did the sawing and I did the rest. I can´t help wondering how big of an impact this little over 30 euros investment did for the room – it seems I just can´t get enough of these mouldings!

4 thoughts on “DIY WALL MOULDINGS

 • Reply Jaana 26/11/2017 at 22:02

  Juu kiinnostaisi kyllä diy ohjeet! Noi on kyllä niin upeat nuo listat ja luo niin ihanaa tunnelmaa 🙂

  • Reply maiju 27/11/2017 at 11:07

   Tämä selvä! Enköhän pian saa ohjeet tehdyksi 🙂

 • Reply Lydia 06/10/2021 at 20:04

  Hei, oliko tähän ohjeita? 🙂

  • Reply maiju 19/10/2021 at 10:35

   Hei, valitettavasti ei ole. Listat voi kiinnittää esim Cascon liimalla (esim K-Rauta myy) ja pienillä nauloilla. Listojen kulmat sahataan jiiriin. Jos seinässä on epätasaisuuksia, niin listan ja seinän väliin jääviä rakoja voi joutua paikkailemaan akryylimassalla. Kun se on kuivunut, niin listat maalataan seinän kanssa samaan sävyyn. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *