ARIGATO TABLE LAMP

Kaupallinen yhteistyö Skanno


Hei! Perjantai on taas ihanasti käsillä ja saa laskeutua viikonlopun tunnelmiin. Ehkä vähän siivousta ja tavaroiden järjestelyä ensalkuun ja sitten se joka illan paras hetki, kun saa sytytellä kynttilöitä ja muutamat tunnelmavalot joka huoneeseen. Olen ehdottomasti hämyisten nurkkien nainen tähän vuodenaikaan, kun ulkona on suurimman osan ajasta pimeää ja kylmää, ja katseet kääntyvät kodin viihtyisyyteen. Voisi kuvitella, että pimeänä vuodenaikana sisälle olisi luotava mahdollisimman tehokas valaistus, mutta näin se ei todellakaan ole, ei ainakaan jos tanskalaiselta hyggekansalta kysytään. Aivan päinvastoin!

Itse uskon, että talven keskelle paras tunnelma syntyy oikein suunnatuilla ja voimakkuudeltaan sopivan tehoisilla valaisimilla. Niinpä lähdin oikein mielelläni tähän yhteistyöhön Skannon kanssa, sillä jos johonkin uskon, niin laadukkaisiin valaisimiin! Meillä sopivan hämyisä valaistus syntyy siten, että joka huoneessa on ainakin kaksi pienempää valonlähdettä, jotka luovat sinne sopivan yleisvalon, jonka turvin huoneessa näkee ympärilleen, mutta ei joka nurkkaa kirkkaan valkoiseksi valaistuna. Parhaita valaisimia tunnelman luomiseen ovat pöytä-, jalka- ja seinävalaisimet, joiden valoa pystyy kohdistamaan.


Arigato lamp gifted / saatu
 


Mietin joka huoneessa aina todella tarkkaan valaisimien sijaintia. Missä kohtaa valoa tarvitaan ja millä teholla? Vasta kolmantena tulee itse valaisin ja sen ulkonäkö, sillä tilan asettama valontarve täytyy mun mielestä ensin tuntea. Näissä kuvissa näkyy meidän makuuhuoneen uusi sivutaso, joka syntyi kun uudistin maalaamalla vanhat IVAR-kaapit. Ennen ahtaalta tuntuneessa makkarissa on nyt yhtäkkiä tilantuntua eli halusin tietysti panostaa huoneen sisustukseen – ja sen myötä myös valaistukseen enemmän! Yhteistyön myötä sivutasolle onkin muuttanut Lampefeberin Arigato-pöytävalaisin!

Arigatoja on montaa eri mallia ja niistä olen aiemmin katsellut erityisesti seinään kiinnitettävää valaisinta. Pidän valaisimen elegantista mutta samalla myös leikkisästä ulkonäöstä – siinä on ytyä ja särmää, mutta tavalla joka ei varasta aivan koko huomiota. Itse tykkään mustista valaisimista, koska ne tuovat sisustukseen hyvää kontrastia, mutta Arigatoa on saatavana myös valkoisena.

Ja nyt se paras juttu – Skannossa on meneillään koko marraskuun ajan -15 % valaisinkampanja, johon kuuluvat paitsi Arigatot, myös valikoitu erä muita valaisimia! Vielä on siis pari viikkoa aikaa hankkia omaan kotiin se talven tärkein tunnelmanluoja!
Hi there! A new lamp moved to our bedroom in collaboration with Skanno! It´s called Arigato and comes in different styles and sizes! The Arigato wall lamp has been in my shopping chart for many times, so I´m happy that this table model moved in with us now. I think good lightning is essential on winter times as it´s the easiest way to create cozy athmosphere at home. Arigato lamps and some other brands are now on -15 % sale at Skanno for the rest of November!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *