MINI FRIENDS AND MORE!

Hei! Aloitetaan viikko pehmeästi söpöillä lastenjutuilla, sillä olen kerrossänkyprojektin myötä miettinyt niitä nyt erityisen paljon. Meidän lastenhuoneessa ei ole mitään erityistä teemaa enkä niiden päälle ehkä perusta kovin paljon muutenkaan. Huoneen on myös sovittava sekä tytön että pojan käyttöön eli sävymaailma haluttiin tästäkin syystä aika neutraaliksi. Ainalla on toki omat Barbie- ja nukkejuttunsa, niitä on itseasiassa tuo yksi kannellinen iso kori täynnä! Vastaavasti Theolle löytyy autoja, joista poika on alkanut kiinnostumaan nyt tosi kovasti. Ja tietysti he leikkivät toistensa leluilla ristiin ja rastiin, kaikkihan on yhteistä ja molempien lasten käytössä, että mitään sukupuolirajoja ei todellakaan ole vedetty!
 
Yksi, mistä olen huomannut molempien lasten tykkäävän, on erilaiset korit, laukut ja pussukat, joihin voi kerätä haluamiaan tavaroita ja kuskailla niitä sitten ympäriinsä. Kun Mini Loves Universelta ehdotettiin yhteistyötä, halusin lapsille ehdottomasti tuon maailman söpöimmän pienen verkkokassin! Tämmöinen olisi kätevä myös itselle isommassa koossa ja niitäkin kyllä löytyy. Tämä klassinen pussukka on nyt kuulkaas tehnyt paluun!


Tuotteet saatu / giftedMini Loves Universe on lasten kotimainen lifestyle-liike, jonka valikoimaan kuuluvat paitsi tarkoin valitut laadukkaat lasten brändit, myös kattaus itse suunniteltuja tuotteita. Jälkimmäisestä hyvä esimerkki on kuvissa lymyilevä leijona Little Friends. Little Friends käy pehmolelusta, unilelusta sekä kauniista koristeesta, ja se myös kulkee mukana ripustuslenkin ansiosta. Little Friendsit tehdään käsityönä pehmeästä velourista ja niitä löytyy kolme erilaista! Minusta tuolla leijonalla on niin sympaattinen ilme!

Näiden lisäksi liikkeen valikoimassa on ranskalaisen Collegiénin sukkia ja sukkahousuja, joista valitsin molemmille lapsille nuo okrankeltaiset cashmere-villasukat! Tuo väri on niin tämän syksyn hitti! Perinteiset villasukat tuntuvat lapsilla välillä vähän tönköiltä ja pysyvät huonosti jalassa, mutta nämä eivät ole lainkaan niin paksut ja neulos on napakkaa. Aina rakastaa lämpimiä sukkia niin öisin kuin päivisin eli näistä tuli heti suosikit.

ARVONTA! Tylsän marraskuun piristykseksi Mini Loves Universe arpoo yhdelle onnekkaalle yhden Little Friendsin, jonka voittaja saa itse valita kolmesta vaihtoehdosta! Kisa käydään Instagramin puolella eli profiilistani löytyy asiasta tarkemmat ohjeet osallistumiseen!
Hi! These lovely products are from Mini Loves Universe kids lifestyle boutique based in Helsinki Finland. Besides having diverse hand picked quality products from Europe, they also have own design like this soft and furry lion called Little Friends. GIVEAWAY! In collaboration with Mini Loves Universe I´m giving away one Little Friend of your own choice – just go to my Instagram profile and follow the instructions!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *