FUTURE CLASSICS FROM JOTEX?

Hei! Eilen osui sen verran kiinnostava huonekalulanseeraus silmään, että pitää kirjoittaa siitä jopa ihan oma postaus. Ostan harvemmin kotiin täysin uusia edullisemman koulukunnan tuotteita ellei nyt IKEAa oteta huomioon. Suosin vanhoja huonekaluja, koska ne ovat yleensä kestävämpiä ja tykkään siitä etsimisen ja löytämisen tunteesta, joka vanhojen tavaroiden hankkimiseen liittyy. Designissa puolestaan kiinnostaa lupaus laadusta sekä ajattomuudesta. Mutta mites sitten, kun nämä ajatukset ikään kuin keikautetaan nurin päin eli edullisista tuotteistaan tunnetut valmistajat alkavat tehdä klassisia huonekaluja aidoista materiaaleista? Jotexin syysuutuudet ovat juuri tällainen pakansekoittaja eli olkaapas hyvät – seuraavassa Jotexin tuoteuutuksia tälle syksylle!

 
Kuvat  / Photos JotexUutuuksien innoittamana klikkasin katsomaan muutakin valikoimaa ja löysin joukosta muutaman muunkin suosikin. Tarkennuksena vielä, että tämä EI siis ole maksettu mainos tai millään muullakaan tapaa sponsoroitu postaus! Minusta nämä huonekalut vain olivat sen verran piristäviä, että halusin antaa niille hieman palstatilaa. Samalla tämä on signaali siitä, että kuluttajana tykkään, kun valmistajat alkavat kiinnittää enemmän huomiota tuotteisiinsa eli panostavat esimerkiksi aitoihin materiaaleihin kalustelevyjen ja muovin sijaan. Toki on myönnettävä, että osassa häiritsee tietynlainen yhdenmukaisuus jo olemassa oleviin klassikoihin eli itselle tulee jälleen se olo, että vara on vanhassa sittenkin parempi. Mitäs te muut ajattelette tästä, säväyttääkö uusi Jotex?
Future classics from Jotex? Yes, may be as the new fall collection looks pretty much amazing with real materials and contemporary design.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *