FOUND IT!

Hei! Noniin, nyt niitä vihdoin löytyi! Ehkä muistatte mun taannoisen postauksen, jossa kerroin ihastuksestani erikoisiin Cabbage Saladeiro -kaaliastioihin? Joku varmaan ajatteli, että nyt se on kirppispäissään seonnut ihan täysin, ja ehkä itsekin tuli naureskeltua näille kummallisuuksille. Nooh, kuume sen kuin kasvoi ja olin aivan fiiliksissä, kun eräs päivä sain Netalta viestin, jossa näkyi kokonainen kirppispöydällinen kaaliastioita! Ajattelin ensin, että pari pientä kulhoa riittää, kunnes itse pääsin pöydän ääreen ja näin tämän kuvien terriinin. Se oli väriltään tosi kauniin tummanvihreä eikä yksityiskohtaisine koristeluineen yksinkertaisesti jättänyt mua rauhaan. Eli ostettavahan se oli, samoin kuin tuo pieni kulhokin! Niin ja pari lautasta… Merimies vain puisteli päätään vieressä! ;D

 


Ai että, rakastan!!! Nyt parin viikon tuijottelun jälkeen oon vain entistä enemmän ihastunut näihin astioihin! Terriini ei vielä ole ollut varsinaisessa käytössä, mutta pelkkänä silmänruokanakin kelpaa mulle oikein hyvin. Pienempi kulho sen sijaan on ollut jo monenlaisissa kattauksissa. Kokosin keittiöntasolle pienen fiiliskattauksen, jotta saatte vähän ideaa, miten näitä hullutuksia voisi esimerkiksi yhdistää. Musta kaaliastia tuo juuri sopivaa särmää perustavallisten astioiden keskelle, ja tekee kokonaisuudesta kiinnostavan. Ehdottomasti yksi parhaista kirppislöydöistä tänä vuonna siis! Mitäs tykkäätte?
Here it is! The crazy cabbage bowl, I´been dreaming about for weeks! Netta found a whole table full of these, and I left home with a terrine, one bowl and two plates! All second hand! I put together a small still life, to show that they can be quite all right if combined with simpler things and colors like terracotta. I´m in material heaven!!

6 thoughts on “FOUND IT!

 • Reply Jaana K 04/11/2017 at 11:03

  No tykkään! Kaikki tuollaiset kumnallisuudet tuo ihanaa särmää ja persoonallisuutta. Ostaisin heti jos löytäisin:D

  • Reply maiju 04/11/2017 at 12:33

   Nimenomaan! Tulee kivasti kerroksellisuutta, kun on monenlaisia astioita. Itse oon ihan luopunut sellaisesta “12-hengen täydellinen astiasto” -ajattelusta, joka vallitsi ainakin vielä kymmenen vuotta sitten. Niin odotan, että saan jouluna laittaa luumukiisselin tuohon terriiniin tarjolle 😉

 • Reply Sanna 05/11/2017 at 13:01

  Näistä tulee hyvälle tuulelle! Uusina näitä myytiin ainakin Porton reissulla Portugalissa. Siellä oli kaupallinen erilaisia muotoastioita. Juuri pienissä määrissä tavallisten astioiden kanssa ovat minunkin silmään sopivimmat.

  • Reply maiju 05/11/2017 at 19:26

   Joo just se, että kaiken ei tarvitse olla aina niin vakavaa! 🙂 🙂

 • Reply Annika 07/11/2017 at 09:52

  Hei en kestä! Nää on tosi kivoja! Mä ihastuin alkukesällä kirpparilla pieneen vihreään korvalliseen kaalikippoon. Se oli saatava ja on edelleen yksi mun lemppareista, just sopivan symppis, outo ja erilainen. Vähän omituiset esineet = <3

  • Reply maiju 07/11/2017 at 11:28

   No just se! Välillä täytyy mennä oman fiiliksen mukaan, vaikka joku asia ei oliskaan just silloin mitenkään erityisen trendikäs! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.