MY X-MAS PICKS FROM DERMOSHOP

Kaupallinen yhteistyö Dermoshop

 
Moi! Tämä viikko on vierähtänyt töissä, joten kuvat makuuhuoneen muutosprojektista saavat odottaa vielä hetken. Mutta otetaan sitä ennen hieman jouluasiaa, sillä tiedän, että näiden tuotteiden kanssa saa olla ajoissa matkassa! Kyseessä ovat nimittäin Dermoshopin huippusuositut joulupakkaukset, joita on saatavilla joka vuosi rajoitettu erä. Joulutuotteet lanseerattiin viime viikolla ja yhteistyön merkeissä sain valita niistä omat suosikkini. Tiesin etukäteen, että tuotteiden ilmettä on uudistettu, mutta yllätyin silti, kun pulloja ja purnukoita alkoi kuoriutua pakkauksista – ovatpas nämä tosi freessejä!


Tuotteet saatu / Products are gifted



Dermoshopin aikaisempaa Living-sarja on ollut meillä käytössä koko tämän vuoden ja niiden myötä olen ehtinyt tottua arkisten tuotteiden tyylikkäämpään ilmeeseen. Niinpä otan ilolla vastaan myös ensimmäisten kuvien Creamy oats -purnukat, joita niinikään ei tarvitse piilotella kylppärissä mihinkään. Tämän setin vartalovoi ja suihkusaippua tulevat simppeliin puuvillapussukkaan pakattuina eli muunlaista joulupaketointia ei kortin lisäksi periaatteessa tarvita.

Tyylikkäistä purkeistä tykkäävän kannattaa tsekata myös mustavalkoinen Licorice-sarja, jonka käsisaippua ja -voide tuoksuvat nimensä mukaisesti lakulta! Itse ostan käsisaippuan pitkälti aina (nätin pullon lisäksi) tuoksun perusteella eli tässä on nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. En tiedä, miten teillä muilla on, mutta itse oon jo nyt huomannut, että ködet ovat pakkasten myötä alkaneet vaatia rasvausta…




Olen viime vuosina alkanut hiljalleen kiinnostua erilaisista huonetuoksuista ja tuoksuvista kynttilöistä. Nehän ovat kehittyneet aivan todella paljon ja parhaimmillaan tuovat sellaista mukavaa kotoisuutta hillitysti käytettynä. Niinpä halusin testata puuvillan tuoksuiseksi nimettyä Good Night -sarjan huonesprayta. Ideana on suihkauttaa sitä kerran huoneilmaan sen sijaan, että tuoksu vaikuttaisi taustalla jatkuvasti. Tuoksulle luvataan rentouttavaa vaikutusta ja kieltämättä siitä tuli ensimmäisenä mieleen viileäksi tuuletettu makuuhuone. Kiva pieni setti, vaikka lahjaksi paljon reissussa olevalle?




Dermoshopin lastentuotteet ovat meillä sen verran vakiokamaa, että en voinut sivuuttaa jouluisia uutuuksia. Etenkään, kun toisen tuotteen nimi on piirtosuihkugeeli! Siis suihkugeeliä, jolla lapset voivat piirtää vaikka kaakeleihin! Meillä lapset piirtävät joka kerta suihkussa höyrystyneeseen lasioveen eli enteilen tästä suurta hittiä. Piirtosuihkugeelin lisäksi Snowman´s joy -nimiseen lahjapakkaukseen kuuluu myös kylpyvaahto. Meillä nämä menevät odottamaan pikkujouluaikaa eli lapset saavat pakkauksen mysteerisesti tontuilta. Onko muilla tätä perinnettä, että tontut jättävät ulko-oven viereen ekana adventtina lapsille pikkupaketit?




Näiden lahjapakkausten lisäksi Dermoshopin joulu-uutuuksista löytyy 24 muuta lahjasettiä, joissa on varmasti jokaiselle jotakin! Edullisin joulupakkaus maksaa 5,50 euroa ja kallein 13,90 euroa eli keskihinnaltaa pakkaukset ovat noin kympin luokkaa. Minusta nämä ovat kivoja pikkumuistamisia lähipiirille, joka ei halua kerryttää kaappeihin turhaa rompetta vaan arvostaa mielummin tyylikästä käyttötavaraa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.