CHRISTMAS STYLING FOR LAPUAN KANKURIT

Kaupallinen yhteistyö Lapuan Kankurit

 
Hei! Meillä oli Netan kanssa pari viikkoa sitten huippuhauska perjantai, kun tunnelmoimme joulua Lapuan Kankureiden tuotteilla. Netan uusi keittiö alkaa olla valmis, joten se toimi meillä kuvauspaikkana. Yleensä stailausjuttuja tehdessä joutuu hieman kikkailemaan, mutta tällä kertaa kärsimme suoranaista runsaudenpulaa, sillä Netan kaunis keittiö, jouluiset jutut sekä Lapuan Kankureiden ihanat tuotteet olisivat taipuneet vaikka minkämoisiksi yhdistelmiksi! Kuten muussakin sisustamisessa, myös joulussa on ollut vallalla pitkään mustavalkoinen pelkistetty ilme, mutta tällä kertaa inspiroiduimme yksissätuumin perinteisestä punasävyisestä joulusta.


Tuotteet kuvauslainassaKattaus tehtiin ison USVA-pellavaliinan päälle ja jo pelkästään se toi joulufiiliksen koko keittiöön! Myös lautasten alle asetellut kangasservetit ovat USVA-sarjaa. Näitä löytyy muuten monessa eri värissä – yksi uusimmista on herkullinen ruskea, johon itse tykästyin. Tuolin nojalle heitimme vielä rennosti ALVA– ja CORONA UNI -huovat ruskeissa sävyissä.

Lapuan Kankureiden keittiöpyyhevalikoimissa riittää sitten vähän enemmänkin valinnanvaraa. Naulakosta roikkuu oma suosikkini eli pehmoinen MAIJA-vohvelipyyhe. Sen kaverina on PANAMA-grillikinnas. Tammihyllyn päälle viikkailin vielä kaksi HELMI-pyyhettä. Herkkukorista löytyy puolestaan LASTU. Tuo Netan keittiönkaappien sävy on muuten aika nappiin! <3
Innostuin vielä kokoamaan yhden asetelman vastahiotulle lautalattialle, sillä ihastuin tähän terrakotan, havunvihreän sekä ruskean MONO-keittiöpyyhkeen yhdistelmään. Nuo pienet glögikupit löytyivät kirppikseltä euron kipale. Pöydän ääressä tuolilla roikkuvan huovan nimi on ESKIMO.

Lapuan Kankureiden kylpy- ja keittiöpyyhkeitä on kertynyt meille hiljalleen eri kuvauksista, joille meidänkin koti on toiminut taustana eli voin kyllä lämpimästi suositella niitä kaikille! Värit, mallit, ompelujälki ja tuntuma ovat pysyneet pesusta pesuun ja imukyky sen kuin paranee käytössä. Myös materiaalien alkuperä kestää tarkankin tarkastelun samoin kuin valmistus, joka tapahtuu Lapualla. Tässä on todellakin joulun parhaimmat pehmeät paketit, jotka eivät taatusti jää kaappeihin pyörimään ;).

Lopuksi vielä semmoinen vinkki, että Kankureiden verkkokaupassa on ILMAISET TOIMITUSKULUT KOKO MARRASKUUN eli kannattaa odotella vielä hetki ensiviikon keskiviikkoon, jos mielit laittaa tilausta matkaan!
Hi! We had the most fun day ever the other day, doing this Christmas photoshoot for Lapuan Kankurit with Netta-Natalia. Who would not love christmas, this kitchen and the awesome products we got to work with! I know the black and white trend has been on also for Christmas for the recent years, but we wanted to celebrate the more traditional look and feel for Christmas. The USVA tablecloth was perfect for this kind of table setting together with the USVA napkins. Lapuan Kankurit is truly one of my favorite Finnish brands, I can recommend the products with all my heart!

2 thoughts on “CHRISTMAS STYLING FOR LAPUAN KANKURIT

  • Reply sannami 29/10/2017 at 20:31

    Onpa mahtavan hillitty jouluinen tunnelma. Tykkään valtavasti tällaisesta joulufiiliksestä!

    • Reply maiju 30/10/2017 at 12:23

      Kiitos! ❤️ Itsekin tykkään taas tästä perinteisemmästä ilmeestä, jotenkin kodikkaampi ja sen myötä jouluisempi tunnelma (?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.