WINTER OUTSIDE & AUTUMN INSIDE

Hei! Näinköhän sitä hyvästeltiin jo syksykin, kun ensilumi laskeutui viime yönä melkein koko Suomeen? Vaikka valkoinen talvimaisema on aina kaunis, en silti oo kyllä mitenkään valmis lumikeleihin! Autoilu, pyöräily ja vaunujen lykkiminen on niin paljon helpompaa ilman joka paikan tukkivaa lunta (etenkin, jos talvirenkaat on vielä vaihtamatta). Puhumattakaan kaikista märistä talvivaatteista, joita saa kuivatella vuorokaudet ympäri. Ei kiitos ihan näin aikaisin, mun puolesta lumikeleihin voidaan palata lähempänä vuodenvaihdetta ;).
 
Sisällä vallitsee onneksi vielä syksy, siitä pitävät huolen ulkoa kerätyt kuivuneet viljankorret. Siivouksen lomassa tuli vahingossa laitettua tuommoinen syksynurkkaus puuhellan päälle. Taidankin mennä keittämään lisää teetä Pentikin valtavaan Halla-sarjan mukiin, jonka ostin loppukesästä pihakirppikseltä. Vetoisuus on helposti neljä desiä eli tämä kädessä on ollut kiva katsella sarjamaratoneja lasten nukkumaanmenon jälkeen. Eilen aloitettiin Mindhunter, joka vaikuttaa oikein lupaavalta!

It should be no surprise for us Finns, when the weather turns so cold it starts to snow. But every time the first snow comes, it feels almost magical. I like looking at it, but let´s face it – having snow everywhere is very impractical. So I´m hoping for some more sunny autumn days for the coming weeks. We can get back to the snow thing near to Christmas, right? In the pictures you can see my autumn oasis inside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *