MINI AISLING GOODIES FOR KIDS

Hei! Lapsille tuli viime viikolla mieluisa paketti, joka sisälsi herkkuja Mini Aisling -nettikaupasta. Mini Aisling on tuoreeltaan perustettu yritys, jonka valikoimaan kuuluu lasten huippubrändejä kuten Olli Ella, Wooden Story, Betón ja Fanny & Alexander. Olenkin jo odotellut, milloin tämän tyyppiset lasten lifestyleen erikoistuneet verkkokaupat tulevat kunnolla Suomeenkin, jotta aina ei tarvitsisi maksaa kalliita postikuluja esimerkiksi Ruotsiin.

 
Olli Ella trolley & Wooden Story blocks gifted / saatuSain valita molemmille lapsille yhdet tuotteet, joita ei tarvinnut kovin kauaa arpoa. Olin ihastellut Olli Ellan korista Luggy-vetokärryä Instagramissa ja tiesin, että siitä tykkäisivät molemmat lapset. Tavaroiden kuskaaminen on lapsista aina hauskaa ja tuohon kärryyn menee niin nallet kuin piknik-eväätkin. Lisäksi se on mun mielestä aivan huippuhieno lastenlelu, jota ei todellakaan tarvitse sisustuksessa piilotella. Aivan ihana!

Korijuttujen lisäksi rakastan tietysti puuleluja. Theon maltti ei meinaa kestää nuppipalapelien tekoa, joten ajattelin, että Wooden Storyn pinottavista palikoista tulisi  hänelle hyvää motoriikkatreeniä. Palikat toimitetaan aivan ihanasti paketoituna kauniissa rasiassa, suojattuna työstössä syntyneeseen puusilppuun. Tässä on todellakin huomioitu kaikki aistit, sillä puuntuoksu on huumaava! Palikat sopivat loistavasti tämmöiselle taaperolle, sillä pujottelemisen lisäksi palikoissa riittää paljon tutkittavaa. Ja onhan tämäkin käsintehty lelu aivan todella kaunis eri puulajeineen!

Mini Aislingin avajaistarjous -15 % koko valikoimasta on voimassa vielä tämän viikonlopun sunnuntaihin 22.10.2017 asti eli se kannattaa ilman muuta hyödyntää, jos joku tuotteista on ollut hankintalistalla!
Mini Aisling is a small Finnish webshop specialized in kids lifestyle products from clothes to high quality toys. We got to choose our favorites, a lovely rattan Luggy by Olli Ella and wooden blocks from Wooden Story. Both of them are high quality toys that also mom loves!

2 thoughts on “MINI AISLING GOODIES FOR KIDS

  • Reply Peikonlehti 24/10/2017 at 18:48

    Kivoja leluja ja myös kivannäköinen verkkokauppa! Mistäköhän olet hankkinut tuon seinätaulun, jossa kaunokirjoitusta? Se on ihastuttava!

    • Reply maiju 25/10/2017 at 12:46

      Se on jostain helsinkiläisestä Pop up -shopista Aleksanterinkadun varrelta. Pitäisi olla siellä ainakin jouluun asti! En oo ihan varma, että onko tämä juliste vai lahjapaperia, kun maksoikin vain 6 euroa (?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.