TUESDAY INSPIRATION HOS MALIN PERSSON

Hei! Nyt tulee jotain todella spesiaalia, jota harvemmin näkee ainakaan täällä koti-Suomessa. Tässä malmölaisessa kodissa asuu ruotsalainen entinen huippumalli Malin Persson perheensä kanssa, ja jo talo itsessään on aivan todella huikea! Sisustus on ehkä omaan makuuni paikoin vähän liian “ranskalaisrustiikkinen”, mutta kokonaisuus saa silti ehdottomasti puolelleen. Omia suosikkejani ovat erityisesti boheemit lastenhuoneet, perheen ilmava ruokailutila (tuo pyöreä kattovalaisin!) sekä eri tilojen lukemattomat hienosti entisöidyt yksityiskohdat!
 

Styling / Malin Persson
Photos / Petra Bindel
Original story / Elle Decoration SwedenVaikka talon täytyy olla tuhottoman iso, on vaikutelma silti rento ja viihtyisä, ja voin hyvin kuvitella sen lapsiperheen kodiksi. Näistä kuvista poimin omaan inspiraatiopakkiini mm. lastenhuoneiden tapetti- ja kangasvalinnat, jotka on taitavasti yhdistetty seinien ja maalattujen huonekalujen harmooniseen värimaailmaan. Tuo yksi tapettivuota seinässä on myös hauska yksityiskohta ja idea, jos sattuisi törmäämään nättiin tapettiin, mutta ei kuitenkaan haluaisi tapetoida koko huonetta kerralla. Kokonaisuutena siis todella persoonallista ja kaavoista poikkeavaa, mutta samalla silti ihanan levollista! Ja tiedättekö mitä, olen alkanut taas syttyä industrial-vintagejuttuihin tai ehkä pikemminkin hyvin aikaiseen ranskalaiseen designiin ;).
Mitäs tykkäsitte tästä kodista? Löytyikö mitään idiksiä omaan kotiin?

Hi there! Some interior inspiration never killed anyone, but this Swedish house can cause some serious attacks of envy! It´s the home of the Swedish photomodel Malin Persson and her family, located in Malmö Sweden. It´s evident that this family has lived many years abroad before moving back to Sweden, or atleast I don´t remember seeing that huge cupboard in any IKEA catalogue.. :). I´m not fully into all those country French style furnitures and details that this home has, but there´s surely many charming things that make me love it. Especially the kids rooms with dusty color palette mixed with floral textiles and wallpapers! So cozy! This house may be huge in squaremeters, but still I appreciate the very homely and laid back feeling it has. And the outside of the house – oh my gosh, must be one of the dreamiest I´ve seen in ages! Would totally live there, no problem at all! Check out the whole story and additional pics from Elle Decoration Sweden
.


2 thoughts on “TUESDAY INSPIRATION HOS MALIN PERSSON

  • Reply hanna 17/10/2017 at 10:56

    Huh, hieno koti! Rakennuskin vielä, sillä eihän tuo sisustus lainkaan sama olisi kopioituna täkäläiseen elementtilaatikkoon. Kiitos postauksesta, pitää munkin napsia monta kuvaa talteen. 🙂

    Jokin aika sitten oli muuten juttua inspiroivista Insta-tileistä. Jotenkin se ja tämän postauksen ranskalainen vintage nyt toivat mieleen Anna palaa Anna -blogin ja Instagramin. Ihana vanha talo Hangossa ja aika runsas, kenties juuri ranskalaisromanttinen tyyli. Aivan ihana ihana tunnelma. Suosittelen. 🙂

    • Reply maiju 18/10/2017 at 08:04

      Joo näinhän se menee, että nämä ei kyllä ole mitään perusasuntoja, heh 🙂 Taisinkin itse asiassa löytyy tuon Instatilin eräs päivä tässä melko hiljattain ja seurantaan meni, tunnelma kuvissa on tosiaan aivan ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *