A NEW SOFA?

Heippa! Taas vierähti viikko yksin lasten kanssa, kun merimies oli töissä eli syysloman alku on ollut se toissijainen juttu siihen verrattuna, että perhe pyörii taas kahden aikuisen voimin, puuh! Meillä ei ole sen kummempia lomasuunnitelmia tiedossa, ja ihan hyvä niin, sillä huomiseksi ilmaantui yhtäkkiä tapaaminen Jurvassa. Mulla on tällä hetkellä pasmat hiukan sekaisin, sillä saattaa olla, että meille hankitaan ehkä uusi sohva, jaiks! Napsin sen kunniaksi muutaman laajemman kuvan meidän nykyisestä sohvasta, joka on tuollainen nahkainen vintage-vanhus.

 


Nykyinen sohva on mun mielestä edelleen aivan ihana ja kooltaan sekä malliltaan lähes täydellinen. Mutta, aina on se mutta. Se ei ole mikään koko perheen löhösohva, jonka syvyyksiin vajotessa maailman murheet häviävät ja kroppa siirtyy automaattisesti rentoutustilaan. Joo toki sohvassa saa oikein mukavan asennon, kun höystää oloaan muutamalla tyynyllä, mutta tällä hetkellä tuntuu, että se ei jotenkin riitä (?). Uusi muhkea, istumatilaltaan paljon syvempi sohva kuulostaisi tulevaa talveakin ajatellen todella houkuttelevalta eli aion olla avoimin mielin. Ja avoimin mielin myös sen suhteen, että uusi sohva ei todellakaan ole mikään perusharmaa. Katsotaan mitä tapahtuu….
Hi! I never thought this day would come, that I´m really considering selling our old vintage sofa. I love that piece of furniture!! But, there´s always but. And also butt in this case!! The current sofa is so small for a family of five persons. And it´s quite formal in a way. I guess I´m ready to move on, if the new sofa up fills my standards – it has to be straight lined and stylish, very – very – comfortable and it has to have a twist of some kind. Let´s see what happens…

9 thoughts on “A NEW SOFA?

 • Reply M.P 16/10/2017 at 15:58

  I’ll buy ton vintage vanhuksen 😍 Niin kaunis!

  • Reply maiju 16/10/2017 at 16:23

   Heh, siitä on tullut jo kolme ostotarjousta 😉 Uudessa sohvassa menee joka tapauksessa ainakin neljä viikkoa eli katson vasta sitten, missä ja miten myyn sen 🙂

 • Reply TUMMANVIHREÄ SAMETTISOHVA - MAIJU SAW 17/12/2017 at 12:17

  […] Kirjoittelin lokakuussa uuden sohvan hankintaan liittyvistä mietteistä, jotka pulpahtivat pintaan, kun kävimme […]

 • Reply OK 04/04/2020 at 13:17

  Heippa! Saisinko lainata kuvaa Torin ostoilmoitukseen? Olen etsinyt tuollaista monen monta vuotta, niin nyt ajattelin alkaa toden teolla toimimaan sen asian suhteen ü ü

  • Reply maiju 04/04/2020 at 16:23

   Hei, joo sopii 🙂

  • Reply Emmi 18/05/2020 at 08:09

   Mulla olisi myynnissä tuo samainen sohva kahdella nojatuolilla, jos olet vielä kiinnostunut!

   • Reply maiju 22/05/2020 at 12:43

    Hei, itse juuri myin tämän sohvan muutama vuosi sitten eli ei ole kiinnostusta 🙂

   • Reply Lotta 05/11/2020 at 16:11

    Hei Emmi, olisin kiinnostunut ostamaan, jos vielä myymättä.

    • Reply maiju 06/11/2020 at 14:51

     Hei, sohva on kyllä jo myyty 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.