RYE LEFT TO DRY

Hei ja hyvää viikonlopun alkua kaikille! En oo hetkeen ostanut kukkia kotiin, kun se on tuntunut jokseenkin rahanhukalta ajatellen, että luonnosta voi vielä löytää kaikenlaista kaunista maljakkoon. Ajelen viljapeltojen halki harva se päivä, kun kuskaan Paavoa kouluun ja nyt eräs päivä pysäytin auton hetkeksi tienviereen. Täällä päin on viljaa vielä osittain puimatta, liittyen ilmeisesti huonoon kesään sekä sateisiin säihin. Pellot alkavat näyttää jo aika lohduttomilta… Keräsin ojanpientareelta muutaman hajakasvin, vaikka aluksi ajattelin, että onkohan näistä edes maljakkoon… Sisätiloissa rukiinkorret onneksi kuivuivat ja näyttivät loppujen lopuksi ihan kauniiltakin.
Huvittaa muuten, miten halpaa vanha keramiikka edelleen on. Kuvan kynttilänjalka maksoi muistaakseni 0,20 euroa! Iso soikea maljakko on ehdoton suosikki tällä hetkellä, rakastan sekä sen muotoa että väriä. Neljä euroa ei tämmöisestä kaunokaisesta ole todellakaan liikaa pyydetty!

Hi! Here´s my setup for the weekend! Flea market vase and a candle holder under 5 euros for both! Buying flowers is not actual at the moment as there´s still many things one can pick from outside. Here is rye that has seen it´s better days, but is still beautiful in a way. Happy weekend everybody!

2 thoughts on “RYE LEFT TO DRY

  • Reply Hanna H 13/10/2017 at 09:21

    Kaunista! 🙂 Hyvää viikonloppua!

    • Reply maiju 13/10/2017 at 17:50

      Kiitos! Hyvää viikonloppua samoin sinulle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.