WHAT IF…?

Hei! Voisi luulla, että tämän rottingin kanssa olisi jo joku huippupiikki saavutettu, oonhan jo useamman vuoden ajan raahannut rottinkikalusteita niin kotiin kuin mökillekin. Mutta ei. Taas huomasin kantavani kassaa kohti tätä ihanasti patinoitunutta tuolia, kun viattomasti poikkesin SPR:lle ruokaostosten yhteydessä. En vain voi olla kurkkaamatta kierrätysmyymälään, kun sisäänkäynti on samasta tuulikaapista! Heti nousee mieleen se kysymys “mitä jos?”, jos päätän jättää vilkaisun väliin. Mitä jos siellä on neljä Bertoian side chairia hintaan viisi euroa kappale? Tai kahdenistuttava kulahtanut Togo parillakympillä? Tuskin, mutta you never know ja sehän kirppiksissä on aina parasta!

 


Sika Design ottoman gifted / saatu


Nyt siis mukaan lähti tämä hiukan siipeensä saanut rottinkituoli, jonka ajattelin sopivan lastenhuoneeseen. Ai että tykkään sen kuluneesta pinnasta! Aiemmin tilassa ollut keinutuoli muutti pois, koska se ei sinne alunperin oikein sopinutkaan ja oli vieläpä epämukava istua. Makoilen tai istun yleensä lattialla, kun teen lasten kanssa jotain, mutta välillä oon huomannut kaipaavani huoneeseen myös aikuistenkokoa olevaa tuolia. Samassa välähdyksessä tajusin, että nyt vihdoin saan syyn tuoda Sika Designin Franco Albini ottomaanin alas vintiltä. Sehän jäi meille vuosi sitten messuilta. Ja kappas, näistähän tuli oikein hyvä yhdistelmä takan eteen. Oikea cozy corner!

Onko kukaan muu muuten kiinnittänyt huomiota siihen, miten rumia kaikki takkavälineet ovat?? Kalliskin setti voi näyttää siltä, että säilytyspaikaksi sopii paremmin vaikka vaatehuone kuin olohuoneen paraatipaikka takan vieressä. Myös fiksuja kihveli- ja harjasettejä on vaikea löytää etenkin, kun kihvelin tulisi mielellään kestää kuumaa (lattialle pomppaava kekäle tms). Nämä kuvissa näkyvät harja ja kihveli ovat kirppislöytöjä, jotka olen tuunannut mattamustalla spraylla uuteen kuosiin. Spray on pysynyt molemmissa ihan moitteetta eli nyt niitä kestää katsella vähän paremmin. Vielä kun löytäisi ne fiksut takkavälineet – ehdotuksia? 🙂

Hi! There´s a thrift store next to the supermarket, where I buy most of our groceries. I always think, that nooo, I don´t have time to go in there, but somehow I manage to change my opinion. Cause it always hits me then; “what if I´m missing something really good?”. Like four Bertoia Side Chairs for 5 euros a piece? Or what if there´s a two-seater Togo sofa for twenty euros? Yeah, in my wildest dreams yes, but with flea markets you never know…. So I always stop by. This time I came out with this old rattan armchair that had the nicest worn out look. I had been searching for a simple armchair to the kids room, so I decided to give it a try. It got even better, when I realized that this was also my chance to get the Sika Design Franco Albini ottoman out from the attic. And yes, these two make a perfect cozy corner, where I can watch my kids play :).

6 thoughts on “WHAT IF…?

 • Reply Pikkutalon Sanna 12/10/2017 at 04:51

  Mä niin jään odottamaan suurta takkavälinekeskustelua! #inhokitkäytössä

  • Reply maiju 12/10/2017 at 08:51

   Mä tiedän, että aiheesta on ollut muissa blogeissa puhetta ennenkin, mutta laihoin tuloksin vissiin myös silloin. Tässä on ilmeisesti joku valmistajien sokea piste, hehheh!

 • Reply piia 13/10/2017 at 09:14

  Jeps, katsetta kestävät takkavälineet ovat olleet etsinnässä jo seitsemän vuotta eivätkä vielä ole vastaan tulleet. Tässä olisi kyllä niin hyvä markkinarako jonkun tarttua!

  • Reply maiju 13/10/2017 at 17:53

   Heh, meillä “vasta” kuusi vuotta eletty näiden takkojen kanssa, mutta tosiaan ihmettelen kyllä miksi mitään ei ole tapahtunut asian suhteen! Etenkin kun johtavat merkit jaksavat suunnitella samoja asioita yhä uudelleen (tuolit, kynttilänjalat ym) eli todellakin olisi selkeä markkinarako!

 • Reply Olivia 17/10/2017 at 20:46

  Eldvarm merkillä on aika kiva Emma niminen takkasetti 🙂

  • Reply maiju 18/10/2017 at 08:02

   Kiitos paljon, pitääpä tutustua! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.