COUPLED CANDLE LIGHT

Tervehdys! Käväisimme viikonloppuna nopsaan mökillä, kun tasainen sade taukosi hetkeksi lauantaina. Mökillä on tähän vuodenaikaan ihan tunnelmallista, mutta kymmenen minuutin venematka kaatosateessa aina vähän latistaa fiilistä. Nyt onneksi osui sellaiset raot, että ei kastuttu. Luulen, että mökkikausi on ainakin omalta osalta taputeltu tältä vuodelta. On se sellaista säätämistä kolmen lapsen kanssa, kun neliöitä on melko vähän ja ulkona kaikki märkää. Mukaan raahattavasta tavaramäärästä puhumattakaan! Seuraava mökkivisiitti voisi tulla kyseeseen talvella, kun matkat pääsee moottorikelkalla ;).
 

Coupled candle holder saatu / giftedOnneksi meillä on kotonakin ihan tunnelmallista varsinkin taas, kun lämmityskausi on aloitettu. Lämmityskaudella tarkoitan tietysti jokailtaista pönttöuunien sytyttämistä. Menee kyllä jo niin rutiinilla! Polttaisin mieluusti myös kynttilöitä siellä täällä, mutta nyt on sitä(kin) täytynyt vähän hillitä. Jos taaperon meno oli pari kuukautta sitten villiä, niin nyt se on lähes päätöntä! Keittiöstä kuuluu nimittäin jatkuvasti, kun tuoleja raahataan keittiötasojen kylkeen. Nostelen (ja kiellän) Theoa pois vähintään kymmenen kertaa päivässä, kun hän nousee ruokapöydälle, keittiötasoille ja milloin mihinkin. Todella puuduttavaa hommaa, vaikka ikä muuten on mitä ihanin… Kynttilät saa siis suosiolla unohtaa, jos mielii tehdä muutakin kuin päivystää niiden vieressä ;).

Onneksi on sentään yksi kynttilä, joka saa olla rauhassa! Se on tämä aivan ihana Ferm Living Coupled -seinälampetti, jonka sain AVEO Shopista erään kuvausprokkiksen yhteydessä. Se ei tule näissä kuvissa ihan täysin oikeuksiinsa, sillä kuvan ottaminen oli hankalaa, jos halusi välttää ylimääräiset heijastumat lampetin peilitaustaan. En yleensä jaksa innostua uusista kynttiläjutuista (poislukien kirppislöydöt), mutta tämä oli todella raikas tuttavuus. Myös Coupledin toinen malli on kaunis!
A quick visit to the summerhouse was needed to break the dull routines. Autumn is really beautiful at the moment although it rains a lot… Staying indoors is what we do more and more now as the fireplaces are in use almost every night. I would love to have more candles here and there, but it´s near to impossible with Theo at the moment. He climbs to to the kitchen table multiple of times although we say no…. Still there´s one that remains untouched and it´s the Ferm Living Coupled candle holder on the wall! Thank you AVEO Shop for this much needed candle light!

4 thoughts on “COUPLED CANDLE LIGHT

 • Reply piia 10/10/2017 at 09:10

  Todella kaunis lampetti! Tuollaiselle olisi meilläkin käyttöä, sillä samat kuviot taaperolla täälläkin… Ja kyllä, välillä niiiiin puuduttavaa! 😀

  • Reply maiju 10/10/2017 at 19:08

   Joo tämä on kyllä kätevä, edes yksi kynttilä, jota ei tarvitse vahtia pienten käsien osalta haukkana (toki muuten tietenkin) ;). Ja kyllä – jatkuva vahtiminen, kieltäminen ja kaiken mahdollisen tavaran poisnostelu on todella uuvuttavaa varsinkin kun sitä tekee yksin viikon putkeen, puuh. Odotan todellakin, että tämä ikävaihe hellittää! Tsemppiä teille! 🙂

 • Reply Pirpu 11/10/2017 at 09:47

  Auts miten ihanan näköistä teillä! Tuo viherkasvikuva.. vau.
  Samaistun tuohon taaperovaiheeseen! Meidän nuorempi on 1v8kk ja päätön tapaus hänkin 😉 Muuankin päivä kiipesi pöydälle ja kaatoi vesikannun päälleen; sillä aikaa kun hain kuivaa vaatetta tämä oli jo ehtinyt takan kimppuun ja sotki tuhkalla. Puuh..

  • Reply maiju 11/10/2017 at 18:29

   Kiitos Pirpu <3 Joo todella, välillä jaksan ihmetellä miten paljon asioita ehtii tapahtua niin pienessä hetkessä kuin esim. käväisy vessassa, argh! En muista, että tytössä olisi ollut näin paljon vahtimista. Tuskin nosteltiin tavaroita pois kuin tilapäisesti. Nyt on kaikki mahdollinen evakuoitu eikä tietoa, milloin on paluu normaalitilaan... Kovasti tsemppiä sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *