COLOR TO THE KIDSROOM

Hei! Täällä on kovasti värkkäilty lastenhuoneen uutta ilmettä eteen päin tai lähinnä kerrossänkyä, joka saatiin jo viime viikonloppuna aika hyvään malliin. Sänky on sittemmin maalattu, minkä lisäksi kävin tilaamassa siihen vaneripohjat. Meillä ei ole varsinaista sirkkeliä omasta takaa, joten isot levyt on helpointa käydä sahauttamassa ammattilaisilla. Teetämme samaten myös sängynlaidat sekä muut peitelevyt puusepällä, jotta niihin saadaan hyvä ja kestävä maalauspinta sekä muutenkin viimeistellympi lookki. Sitä tämä projekti todella kaipaa, sillä vanhaan taloon on aina oma haasteensa värkkäillä tarkkojen mittojen mukaan asioita. Kiinnitin kerran verhotangon käyttämällä tarkasti vatupassia ja sen sai kyllä samantien ruuvata irti, niin vinossa se silmämääräisesti katsottuna oli! Ette uskokaan. No, uskallan tässä vaiheessa onneksi jo toivoa, että sängystä tulee ihan hyvä, vaikka joitakin heittoja siinä onkin suuntaan jos toiseen! 🙂

 


mobile / fds
lamp and trolley  / ikea
bedset / midnatt official
basket / hm home
cushion / saana ja olli
box / lundia


Aiempi lastenhuoneen sisustus oli värimaailmaltaan todella neutraali, jopa kyllästymiseen asti. Se ei koskaan tuntunut ihan omalta vaan jotain puuttui. Nyt tarkoituksena on tuoda huoneeseen vähän enemmän draivia käyttämällä harkitusti paria vähän kirkkaampaakin väriä. Tiilenpunainen, okrankeltainen sekä reipas petrooli ovat sävyjä, jotka ajattelin nostaa mustan, valkoisen sekä greigen rinnalle. Lisänä myös pehmeää puunsävyä sekä luonnonmateriaaleja korien ynnä muiden säilytysjuttujen muodossa. Uusia tavaroita täytyy hankkia loppujenlopuksi melko vähän, sillä jo maalilla saa paljon aikaan. Kokonaisuus alkaakin olla jo hyvin kasassa, kunhan saan päätettyä vielä sängynpäätyihin kivat valaisimet molemmille lapsille. Tässä inspiskuvassa on aika pitkälle se fiilis, jota olen hakemassa – leikkisää, viihtyisää sekä rentoa tavalla, joka ei korosta kumpaakaan sukupuolta mitenkään erityisesti.

2 thoughts on “COLOR TO THE KIDSROOM

  • Reply Tanja 29/09/2017 at 10:30

    Odotan innolla kuvia valmiista sänkyratkaisusta!!! Meillä suunnitteilla vähän samanlainen. Sahautatteko pohjavanerit ihan rautakaupassa vai puusepällä?

    • Reply maiju 29/09/2017 at 16:33

      Toivottavasti pian tulee valmista ja siitä on inspistä teillekin! Sahautan pohjavanerit paikallisessa puutavaraliikkeessä, mutta laidat tulee puolestaan keittiöitä tekevältä puutyöfirmalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.