NEW DARK WOOD KITCHEN TABLE

Hei! Joskus asiat lähtevät kehittymään huippunopealla vauhdilla, tarvitaan vain pieni oikeanlainen sysäys ja lähtökohdat muutokselle ovat valmiit. Siitä ei ole kauaakaan, kun kirjoitin meidän keväällä hankituista keittiöntuoleista ja innostuksesta tummaan puuhun. Mietin, että sitä olisi kiva saada jossain muodossa lisääkin kotiin – uusi kaappi tai jopa ruokapöytä voisi olla mahtava. SPRlla näin jo eräs päivä tällaisen pöydän, se oli pieni ja ovaali ja selvästi myyty.
 
En yleensä kiinny hirveästi mihinkään tavaraan eli kun Netta linkitti Tori-ilmoituksen vastaavasta ruokapöydästä tiesin, että en ehkä voisi ohittaa sitä. Kahta ruokapöytää harvoin tarvitaan eli päätöksessä ei niinkään ollut kyse uuden hankkimisesta vaan pikemminkin HAYn AAT-pöydän myymisestä. Kun merimies sitten kantoi uuden täyspuisen ovaalikaunottaren kokeeksi sisään tiesin, että HAY saisi muuttaa uuteen kotiin. Näin se menee. Seuraavana päivänä pöytä olikin sitten jo myyty eli oikein paljon kiitoksia Tiinalle huippunopeista kaupoista! Pöytä pääsi oikein hyvään kotiin. 🙂
Uusi pöytä on tosiaan täyspuuta ja siinä on kaksi jatkopalaa. Ilman niitä se olisi meille liian pieni. Kuvissa jatkopaloja on yksi, mutta lisäsin eilen vielä toisenkin, kun talo täyttyi vieraista. Kahdella levyllä pöydän mittasuhteet ovat yllättäen parhaat eli se saa jäädä täyteen pituuteen. Merimies tapaa pitää läppäriä ruokapöydällä eli nyt sekään ei haittaa, kun tilaa on vielä enemmän mitä edellisessä pöydässä. Pöydänvaihto-operaatio vaikutti tietysti myös tuoleihin eli vanhat suosikit palasivat vintiltä taas käyttöön. Ai että ehdin jo Bertoiaa vähän kaivatakin sekä käsinojattomia kahvilatuoleja!

MYYDÄÄN: Tanskalaiset tuolit ovat meille nyt ylimääräiset eli jos joku on niistä kiinnostunut, niin mulle voi laittaa viestiä! S-postiosoite löytyy sivubannerista kuvan alta.

I´m quick with my moves sometimes. This time I decided to change our dining room table as Netta linked me this vintage one in dark wood color. It´s solid wood all the way and I love it!

7 thoughts on “NEW DARK WOOD KITCHEN TABLE

 • Reply Kirsi Autio 10/09/2017 at 09:15

  Hei.
  Mitä tanskalaiset tuolisi maksavat?

 • Reply Ninni 10/09/2017 at 10:46

  Se on niin hieno! Juuri sellainen mistä oon itekin haaveillut ja mitä oon etsinyt. Ihana!

 • Reply Himatuikku 12/09/2017 at 17:03

  Aivan todella hieno pöytä! Nyt vasta tiedän, että olen aina halunnut juuri tuollaisen. Ja ihanaa, että löysin blogisi uudelleen. Luulin sinun lopettaneen ja sattumalta googlasin. Iloinen yllätys! Kiitos iki-inspiroivasta blogistasi!

  • Reply maiju 13/09/2017 at 08:08

   Kiitos, kiva että löysit tänne! 🙂 Pöytien vaihto oli kyllä hyvä juttu, sillä huomaan tämän tumman olevan lapsiperheessä paljon kiitollisempi. Valkoisessa pinnassahan näkyi jokaikinen murunen… Myös ovaali pitkulaisempi muoto on ehdottomasti parempi ja nyt pöydän ääreen mahtuu jopa 7 tuolia. En siis kadu hetkeäkään. Vanhassa vara parempi, niin se vain menee! 🙂

 • Reply Johanna 21/09/2017 at 10:41

  Olipas hauska nähdä tuttu pöytä. Meillä sama pöytä harmaana ja alkuperäisin tuolein äitini isoäidin peruja. Ihana blogi, niin kauniita kuvia!

 • Reply Johanna 23/09/2017 at 09:52

  Olipa jännä nähdä tuttu pöytä. Meillä on sama harmaaksi maalattuna alkuperäisin tuolein isoisoäidin peruja. Pidän blogistasi, niin kauniita kuvia!

  • Reply maiju 24/09/2017 at 20:02

   Hauska kuulla, pöytä on varmasti ihana maalattunakin! Mulla on kyllä jollain tapaa edessä ainakin kannen käsittely, sillä nyt jatkopalat on ihan mattapintaiset ja loput pöydästä melko kiiltävää. Pinta on myös tosi kulunut. Saa nähdä, mitä keksin, haluaisin kyllä tämän tummanruskean sävyn pitää. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *