MIDNATT DROMEDARY

Hei ystävät! Jos ajattelitte, että kamelinsävy on taas ajankohtainen, niin sanon heti, että unohtakaa se! Nyt tulee nimittäin dromedaari!! Ja naurua sitten tähän kohtaan. Paitsi, että oon puoliksi myös tosissani, sillä ostin juuri sen väriset pussilakanat. Siis dromedaarin väriset! Kaunis keltainen okra on syksyn tullen muuntunut rusehtavammaksi eikä mikään muu näytä mun silmiin yhtä kauniilta. Tai tarkoitan tietenkin yhdistelmää, joka syntyy kun vierekkäin laitetaan turvallista harmaata, mustaa sekä beessiä. Jopa elähtänyt messinki näyttää sen kaverina taas raikkaalta!

 


Kun näin nämä pussilakanat ensimmäisen kerran tiesin, että ne on saatava. Juuri sopiva raikastus makuuhuoneeseen ilman, että tarvitsee maalata tai remontoida mitään. Nykyinen seinien sävy tuntuu muutenkin sopivan yhteen melkein minkä kanssa tahansa. Pussilakanat ovat ruotsalaisen Midnattin, joka on aivan uuni tuore tulokas Ruotsissakin. Olen heidän ensimmäinen suomalainen asiakkaansa, sillä heti tilauksen jälkeen sain ihmettelyviestin sähköpostiini. Ostoksia pitäisi kuulemma pystyä tekemään vain Ruotsista, mutta jostain syystä tilaukseni oli mennyt läpi. Mun onneksi he myös suostuivat lähettämään paketin ilman lisäkuluja.

Ensimmäinen yö uusissa lakanoissa on vasta edessä, mutta jo nyt tuntuma on tosi hyvä. 100 % ekologinen puuvilla on paljon pehmeämpää kuin pellava, mutta samalla ryhdikästä ja ryppyyntymätöntä. Tuntuu myös, että nämä pölisevät paljon vähemmän mitä pellavalakanat. En nyt tiedä, mikä Midnattin Suomen tilausten tilanne on, mutta ainakin muutaman kuukauden päästä he lupailivat mahdollisuutta kansainvälisiin toimituksiin. Seuraavaksi haaveilen ainoastaan, että saan sujauttaa untuvapeitot yksikyttyräisiin kameleihini! 🙂

Forget camel, here comes dromedary! At least this is the name for my new bedsets from Swedish Midnatt. 100 % ecological cotton is far more softer than linen and does not crinkle or spread dust. I love this color or should I say the combination with beige, black and grey. Definitely my “it” color for Autumn!

7 thoughts on “MIDNATT DROMEDARY

 • Reply Ammm 04/09/2017 at 05:44

  Ihanat lakanat! Nuo valaisimet myös tosi kivat ja simppelit. Mistä oot nuo löytänyt?

  • Reply maiju 06/09/2017 at 14:15

   Valaisimet on IKEAn HEKTARit, pystyy kiinnittämään suoraan seinään tai klipsillä huonekaluun 🙂

 • Reply imjustasking 05/09/2017 at 21:14

  Mistä nää harmaat valaisimet? Lakanat on ihanan väriset!

  • Reply maiju 06/09/2017 at 14:20

   Ne on IKEAn HEKTARit, pystyy kiinnittämään suoraan seinään tai klipsillä huonekaluun 🙂

 • Reply Sarte høstfarger i hjemmet - Tidsrom Interiørdesign 27/10/2017 at 17:01

  […] Maiju Saw for Midnatt Home […]

 • Reply MY INTERIOR FAVORITES IN 2017 - MAIJU SAW 29/12/2017 at 16:24

  […] Aloitetaan käänteisessä järjestyksessä eli viimeisimpänä on se kaikista paras juttu!   8 Midnatt-pussilakanat Midnattin pussilakanat ovat ehkä vähän yllättävä valinta sisustuksen top kasiin, mutta […]

 • Reply Alberte 30/07/2019 at 21:51

  Hey Maiju, I love the color on your wall. What is the name of it, and which brand is it from? Hope you can help me, it would suit my bedroom as well as yours.

  Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.