HOS PELLA HEDEBY

Hei! Täällä Länsi-Rannikolla on sadellut hiljakseltaan koko illan, joten mikä sen parempaa kuin sytyttää pari kynttilää ja hakea kuppi teetä. Mulla on hyvä kirja Aino Acktésta kesken, mutta ennen sitä oli pakko tulla hetkeksi tähän koneelle, kun näin nämä Elle Decorationin uudet kuvat. Kyseessä on ruotsalaisen huippustylistin Pella Hedebyn harmoninen koti, jossa vuorottelevat kauniisti luonnonsävyt sekä eri harmaat. Itse kaipaan sisustukseen ehkä vähän enemmän tyylien sekamelskaa ja kontrastia, mutta en silti voi olla ihastelematta tätä kotia. Erityisesti lasten kerrossänky on hienosti toteutettu kapeaan tilaan – tämän kuvan olenkin jo omiin inspiskansioihini tallentanut hyvän aikaa sitten Instagramin puolelta. Pitemmittä puheitta, rauhallista tiistai-iltaa kaikille!
 

Styling Pella Hedeby
Text  Anders Bergmark
Foto Kristofer Johnsson
For Elle DecorationHi! My plan was to continue reading a book this evening, but I couldn´t help coming here when I saw these images appear on Elle Decoration. Pella Hedeby´s home is just as beautiful as seen on Instagram, her soft and sophisticated style really continues from room to room. That bunk bed is my favorite as it´s so geniously built into that narrow space. True inspiration for a rainy Tuesday! Read the full story in Swedish here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.