ANNO MYRTILLUS COLLECTION

Hei! Aloitetaan viikko monen sisustajan odottamalla uutisella eli ANNO-merkin paluulla! Anttilan konkurssi oli monelle suomalaiselle iso pettymys, eikä vähiten ANNO-merkkiin ihastuneille sisustajille. Itsekin muistan miettineeni, että voiko tällä hinnalla todella saada näin raikkaita, ajankohtaisia sekä laadukkaita tuotteita sesonki sesongin jälkeen. Pettymys olikin suuri, kun ANNOn tarina näytti tulleen päätökseen Anttilan konkurssin myötä.
 
Pikkuhiljaa huhut alkoivat kuitenkin kiertää siitä, että merkki jatkaisi jonkun toisen tavaratalon alla tai mahdollisesti jopa itsenäisenä. Viime perjantaina saatiin sitten asioille vihdoin varmistus eli että merkki jatkaa kulkuaan uudessa omistuksessa. Ja millä ulostulolla! Paitsi, että ANNOn ensimmäinen mallisto lanseerataan syyskuussa Habitaressa, tulee sen myötä samalla myyntiin uusi erikoismallisto, joka on tehty yhteistyössä Susanna Vennon kanssa! Kokoelman nimi on Myrtillus ja se pohjautuu mediatiedotteen mukaan pohjoiseen perinteeseen ja suomalaiseen käsityöhistoriaan. Kokoelmaan kuuluu mm. samettisia sisustustyynyjä, kuosillisia pellavapussilakanoita sekä pehmeitä paimentolaishenkisiä villamattoja. Näyttää aivan ihanalta vai mitä sanotte? ANNOn tuotteita voi ostaa 13. syyskuuta lähtien ANNO Collectionin omasta verkkokaupasta.


kuvat / photos VarpunenANNO is a Finnish brand that launches a new collection in September. Susanna Vento has designed a special collection called Myrtillus for the brand – sure looks good!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *